Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες
Σύμφωνα με την Activision το Call of Duty: Black Ops 2 απέφερε στην εταιρία 500 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, μόνο τις πρώτες 24 ώρες κυκλοφορίας του. Το Black Ops 2 κυκλοφόρησε στις 13 Νοεμβρίου με 16.000 καταστήματα να συμμετέχουν στην μεταμεσονύχτια κυκλοφορία του, με την αλυσίδα καταστημάτων GameStop να πουλάει 1.000.000 αντίτυπα στις ΗΠΑ, ενώ το Βρετανικό Blockbuster σημείωσε 10.000 πωλήσεις μέσα στα πέντε πρώτα λεπτά από την στιγμή διάθεσής του. Ακόμα ο τίτλος έσπασε το ρεκόρ προ-παραγγελιών στην ιστορία του Amazon σύμφωνα με τις μετρήσεις της εταιρίας. «Με τις πωλήσεις του Black Ops 2 μόνο την πρώτη μέρα να ξεπερνάνε το μισό δισεκατομμύριο παγκοσμίως, πιστεύουμε πως το Call of Duty είναι η μεγαλύτερη κυκλοφορία της χρονιάς εδώ και τέσσερα συνεχόμενα χρόνια», είπε ο CEO της Acticision, Bobby Kotick.
«Οι μέχρι τώρα συνολικές πωλήσεις του Call of Duty franchise έχουν ξεπεράσει αυτές μεγάλων κινηματογραφικών κυκλοφοριών από ταινίες όπως Harry Potter και Star Wars, τα δυο πιο πετυχημένα franchises ταινιών όλων των εποχών», είπε κλείνοντας ο Kotick. Οι πωλήσεις τις πρώτης εβδομάδας εκτιμώνται από αναλυτές να φτάσουν τις 6,5 με 7,2 εκατομμύρια κόπιες, φτάνοντας αυτές του Modern Warfare 3 της Infinity Ward, το οποίο είχε αποφέρει 775 εκατομμύρια δολάρια τις πρώτες πέντε ημέρες κυκλοφορίας του, φτάνοντας το ένα δισεκατομμύριο τις πρώτες 16 ημέρες.
Τα Witcher βγήκαν μόνο για PC (και port το 2 για Χ360 ένα χρόνο μετά)
Μέτριο single + πολύ καλό multi + καλό μάρκετινγκ = Καλές πωλήσεις (βλέπε Call of duty black ops 2)
Φοβερό παιχνίδι + μέτριο μάρκετινγκ = Κακές πωλήσεις(βλέπε Witcher 1-2)
Μέτριο παιχνίδι + καλό μάρκετινγκ = Καλές πωλήσεις (βλέπε Call of duty black ops 2)
Τα Witcher βγήκαν μόνο για PC (και port το 2 για Χ360 ένα χρόνο μετά)
Μέτριο single + πολύ καλό multi + καλό μάρκετινγκ = Καλές πωλήσεις (βλέπε Call of duty black ops 2)
Εχουμε πει... το CoD είναι το FIFA των FPS! Παίζουν οι παντες!
Σταθερή αξία....
Πραγματικά όμως το μάρκετινγκ τους πιστεύω ότι τους βοηθάει πάαρα πόλύ!
Ωραία,αφού πουλάει ακόμα τρέλα ας κάνουμε του χρόνου μια από τα ίδια!