Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PlayStation Vita σε βάθος χρόνου

Η Sony φαίνεται πως βλέπει αρκετά σοβαρά το PlayStation Vita και όπως σημειώνει, θα το υποστηρίξει σε βάθος χρόνου δεκαετίας με όλες της τις δυνάμεις. Μιλώντας στο GameTrailers, ο αντιπρόεδρος του τμήματος marketing της SCEA Guy Longworth σημείωσε πως «αν δείτε τις αντιδράσεις των παικτών και των καταναλωτών που πήραν στα χέρια τους το PS Vita θα καταλάβετε ότι επιβραβευόμαστε για τις αποφάσεις μας. Πιστεύουμε πως πρόκειται για μία πλατφόρμα με κύκλο ζωής που θα φτάσει τα 10 χρόνια».



Όσον αφορά το μεθαυριανό λανσάρισμα στην Ευρώπη, σημείωσε πως «θεωρώ σίγουρη επιτυχία τις πρώτες ημέρες, αλλά νομίζω πως μετά τους 12 μήνες διάθεσης θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».  Όπως σημειώθηκε χαρακτηριστικά πάντως, τα first party studios Santa Monica (God of War), Guerrilla (Killzone), Naughty Dog (Uncharted) και Media Molecule (LittleBigPlanet) θα υποστηρίξουν το PlayStation Vita σθεναρά.


GTA 6: Αποκαλυπτήρια για το gameplay μέσω Netflix ανακοίνωσε η Rockstar Games

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
18 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • bahamut zero
    • To ποσο θα κρατησει η πλατφορμα δεν εξαρταται απο τους ιδιους αλλα απο τη nintendo. και φυσικα το ξερουν πολυ καλα αυτο

    • Dimcar
    • εντάξει, είναι λίγο υπερβολικό αυτό... δλδ μετά από 10 χρόνια θα είμαστε ικανοποιημένοι με μια συσκευή που έχει ανάλυση 960x540 και αντέχει 4-5 ώρες; κάτι άλλο θέλει να εννοήσει ο ποιητής μάλλον...

    • Sephiroth
    • Κλασικά, έτσι λένε πάντα! Εδώ η Microsoft μετά το φιάσκο του Xbox έλεγε ότι θα το κρατήσει στην αγορά και το έθαψε ενώ μάθαινε να μπουσουλάει... Μεγάλες στιγμές PR :P

    • Spahar
    • Αν και δεν συμφωνώ καθόλου με την άποψη ότι τα κινητά τηλέφωνα επηρεάζουν σε τόσο μεγάλο βαθμό την τύχη των φορητών παιχνιδομηχανών, στο θέμα της διάρκειας ζωής θα έχουν έναν αντίκτυπο. Δεν γίνεται να πας για 10ετία, όταν σε 3-4 χρόνια θα υπάρχουν κινητά που θα σε πατάνε άνετα σε τεχνικά χαρακτηριστικά (ασχέτως software).

    • nfs_maniac
    • Ε, ναι μωρέ... Η SONY δεν θα θελήσει να μας αρμέξει με νέα φορητή στα επόμενα 10 χρόνια.... Λογικότατο ακούγεται...

    • Spahar
    • Μωρέ αν μπορούσε να πουλάει το Vita για 10 χρόνια, σίγουρα θα το προτιμούσε από το να μπει μέσα πάλι στα πρώτα χρόνια μίας καινούργιας κονσόλας.

    • Gamer-cy
    • Mακαρι να αντεξη τα χρονια του αρχικου psp ( και αυτο το πηρα πρωτη μερα , και ναι ειναι ακομα σαν καινουργιο ) και εγω θα ειμαι ευχαριστημενος.

    • Triptykon
    • Όταν μυαλό της SONY λέει πως το VITA θα είναι κονσόλα που κάποιος θα θέλει - με νόημα - να την αγοράσει το 2022 ώστε να είναι "μπροστά".... μάλλον στη Πέρα Ραχούλα γεννήθηκε. Μα είναι δυνατόν; Τι άλλο θα ακούσουμε;

    • Chased
    • Περίμενα πως θα δω υπερασπιστικά σχόλια για τη Sony,τουλάχιστον από κάποιους...Ευτυχώς διαψεύστηκα!

    • Altair
    • Γιατί ρε μάγκες να μην το καταφέρει;Όταν λένε 10ετές πλάνο,δεν σημαίνει αυτόματα πως δε θα υπάρχει κι άλλη κονσόλα της ταυτόχρονα στην αγορά.Το PS3 είναι ήδη τόσα χρόνια (6) στην αγορά και αν όπως λένε,το PS4 βγει το 2014,θα έχει άλλα 2 χρόνια στην πλάτη του,άρα σύνολο οκτώ (8).Μην ξεχνάτε ότι το PS2 κυκλοφορεί ακόμα,παρόλο που έχει βγει το PS3.Οπότε,όσα λένε δεν είναι τόσο άτοπα.
      Βέβαια,υπάρχει πάντα ο αστάθμητος παράγοντας,βλέπε έξαρση του mobile gaming με ios,android κλπ,καθώς και οι κινήσεις της Nintendo.Αλλά δε βλέπω το λόγο γιατί να μην τα καταφέρουνε.
      Με υποστήριξη από Santa Monica,Guerilla,Media Molecule,NAUGHTY DOG και ποιος ξέρει ποια άλλη,σίγουρα υπάρχει πολύς κόσμος που θα θελήσει να αποκτήσει την κονσόλα.

    • ABTR
    • Ναι ρε παιδια δεν εχει τα first party studios μονο για Halo Mario και ps2 πορτ (3ds) εχει δυνατο line up και μπορει να συνεχισει για πολλα χρονια οπως και τα ps1 ps2 psp
      Εκτος αν βγαλει η nintendo δυνατοτερο ds πραγμα που πρεπει να γινει αμεσα οποτε ουτε και αυτο παιζει lol

    • Chased
    • @Altair

      Γιατί τέκνο μου,δεν υπάρχει καν πλάνο...Ούτε για το PS2 που όπως λες υπάρχει ακόμα(ναι αλλά με τί πλάνο και τί υποστήριξη?),ούτε για το PSV φαίνεται να υπάρχει προς το παρόν κάτι(καλά είναι νωρίς) αλλά ούτε καν και για το PS3...Η τακτική της Sony μου θυμίζει λίγο το "Ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξει ο ..... μας!"...

    • BigDaddy
    • pesta re altair merikoi exoyn kpomplex me to ti kanei i sony κονσολα φορητη με twitter fqcebook αndroid και ποσσα αλλα δεν θα το στηριξει? αλλες φορητες δεν εχουν καν online gαming ειναι μπροστα ετσι?
      να φανταστω ετσι θα κανει οταν βγει το 720 στο 360 οτι εκανε sto 1 αληθεια pou einai to xbox 1 oeeo? ετσι θα στηριξει το δικο της δεκαετες πλανο? πιος ειναι οτι αρπαξει ο ... του?
      to ps2 poulaei akomi και δεν εχει βγει απο την παραγωγη ετσι και το psp.και οταν λεει η σονυ οτι στηριζει το εχει αποδειξει μεε ολα τα προηγουμενα μηχανηματα της.Μακαρι να το κανανε και αλλοι ετσι.και οχι να βγαζουν μισες κονσολες να κοροιδευουν το κοσμο. (circle pad).

    • bahamut zero
    • BigDaddy sorry κιολας αλλα παιζει να εισαι μικρος σε ηλικια για να λες τετοια πραγματα... το αν η sony θα στηριξει το vita εξαρταται αντικειμενικα και ξεκαθαρα απο 2 πραγματα.
      1. την αποδοχη που θα εχει στον κοσμο το vita
      2. και κυριοτερο. τι θα κανει η nintendo. εκτος και αν νομιζεις οτι η ninty θα βγαλει νεο hardware και η sony θα μεινει με το ιδιο. παντα ΜΑ ΠΑΝΤΑ μεχρι τωρα απο την κυκλοφορια του psx οι κυκλοφοριες νεου hardware ειναι σχετικα ταυτοχρονες. wii,360,ps3 μπηκαν μαζι στην αγορα (με διαφορα ενος χρονου), ps2,gc,xbox το ιδιο, psp-ds το ιδιο.
      αν λοιπον σε 4 χρονια (λεμε τωρα) η ninty βγαλει το διαδοχο του 3ds να περιμενεις κι εσυ σιγα-σιγα διαδοχο του vita. παντα ετσι γινοταν... η sony στηριξε το ps2 για ενα λογο. επειδη εβγαζε λεφτα απο αυτο. Μην ξεχνας για ποσο καιρο στην ιαπωνια το ps2 ηταν μπροστα απο το ps3 σε πωλησεις. το στηριζε λοιπον γιατι κερδιζε απο αυτο. για να μιλησουμε για το ps2 ομως. ποιο σοβαρο game βγηκε μετα την κυκλοφορια του ps3? θα σου πω εγω. το persona 4. κανενα αλλο (που να θυμαμαι τουλαχιστον). η sony εριξε το βαρος της αναπτυξης στο ps3 (και πολυ καλα εκανε). οταν λοιπον η πιο επιτυχημενη κονσολα ολων των εποχων δεν εχει full support 10ετιας, για ποιο λογο να πιστεψει κανεις οτι θα εχει το vita το οποιο δεν λανσαριστηκε καν στην αγορα???? ας αφησουμε τους συναισθηματισμους λοιπον στην ακρη. για εταιριες μιλαμε.

    • BigDaddy
    • @ bahamutzero sorry κιολας αλα πρεπει να εισαι λιγο deep για να λες εσυ τετοια πραγματα για να βγαινεις να λες το ιδιο πραγμα σε 20 γραμες απο αυτο που ειπα εγω σε 5.αλλα δεν πειρααζει κρατα το 3ds σου και παιξε εγω θα παιζω vita οπως και τοσοι αλλοι που το μονο που θελκουν ειναι να το κραζουν πριν καλα καλα να βγει.Τα μηχανηματα της δεν τα στηριζει μονο επειδη πουλανε τα στιριζει και με παιχνιδια και νεα Ips αν 5 χρονια εσυ ειδες ενα persona 4 αποψη σου (οχι ομως και σωστη.) εκτος αν οτι λες εσυ θα πρεπει να το προσκυναμε.

*