Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Remember Me ήταν αποκλειστικότητα της Sony

Η γαλλική Dontnod, η οποία εργάζεται πάνω στο Remember Me, το καινούργιο IP της Capcom που παρουσιάστηκε στη φετινή Gamescom, αποκάλυψε πως το παιχνίδι της ήταν να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για τις κονσόλες της Sony. Πιο συγκεκριμένα, ο Oskar Guilbert, ένας από τους ιδρυτές της εταιρείας, ανέφερε πως η Dontnod είχε πουλήσει τα δικαιώματα του παιχνιδιού στη Sony, αλλά ευτυχώς κατάφεραν να τα ξαναποκτήσουν όταν η Sony τους ανακοίνωσε πως δεν ενδιαφέρεται για αυτού του είδους παιχνίδια πλέον. Από τότε, το Remember Me έχει εξελιχθεί και είναι πιο “ώριμο”, ενώ η κυκλοφορία του έρχεται σε μια στιγμή που τα νέα IP και οι καινούργιες ιδέες έχουν στερέψει.



Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Oskar Guilbert εργαζόταν στην Criterion ως Head of Developer Relations πριν αποφασίσει να ιδρύσει την Dontnod μαζί με τους Aleksi Briclot και Alain Damasio.


Επίσημο: Ανακοινώθηκε πότε ξεκινάνε οι προ-παραγγελίες του GTA 6!

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Dontnod Studio

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Capcom

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Remember Me
    • 16+ pegi 16+
      • 7.4 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (46)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.capcom-europe.com/ FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 8

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • hungman13
    • ο υπότιτλος της είδησης,στην αρχική σελίδα (η αναφορά για τα casual games),μπορεί να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις καθώς δεν αναφέρθηκε κατι για τους λογους ακύρωσης του project ούτε υπήρξαν υπόνοιες ότι ο λόγος ήταν τα casual games

    • alex4444
    • λιγο πολυ ομως αυτο εννοει. Tετοια παιχνιδια εχει πολλα στο οπλοστασιο της και τη συγκεκριμενη περιοδο προτιμησε να μην επενδυσει παλι εκει. Aυτο βεβαια δε σημαινει πως κανει και στροφη 180 μοιρων.

*