Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Last Story πιο επιτυχημένο παιχνίδι της XSEED

Το The Last Story είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της XSEED μέχρι τώρα σύμφωνα την ίδια την εταιρία, τόσο μεγάλη που ανακοινώθηκε μια νέα αυτόνομη, αποκλειστική έκδοση για το Wii που από σήμερα διατίθεται στην κυκλοφορία. Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της εταιρίας Ken Berry δήλωσε ότι το The Last Story ήταν ένας καταπληκτικός τίτλος για την XSEED Games και μέχρι στιγμής είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους, ενώ δεν παρέλειψε να προσθέσει πως είναι ένας τίτλος που όλοι οι fans των RPG παιχνιδιών θα πρέπει να έχουν και δεν βλέπει την ώρα και άλλοι παίκτες να ανακαλύψουν την μαγεία του Lazulis Island.



Η νέα έκδοση θα ξεκινάει από $29.99 ενώ το υπολειπόμενο stock του παιχνιδιού, στο οποίο θα προστεθεί ένα art book με 44 σελίδες και ένα νέο εξωτερικό κουτί, στα $39.99.
 


GTA 5: Δωρεάν από 18 Ιουνίου η αναβάθμιση σε κονσόλες PS5, Xbox Series X|S ώστε να ετοιμαστείτε για το GTA 6

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Mistwalker

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Nortec Multimedia

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*