Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποστήριξη Kinect και SmartGlass στο BF4

Σύμφωνα με τον Patrick Bach της DICE, το επερχόμενο Battlefield 4 θα υποστηρίζει τόσο το Kinect, όσο και την εφαρμογή SmartGlass. Συγκεκριμένα, ο Bach σε συνέντευξή του στο Xbox Wire ανέφερε ότι οι παίκτες θα είναι σε θέση να επωφεληθούν από τη δεύτερη οθόνη κατά τη διάρκεια των multiplayer campaigns, ενώ όσον αφορά στο Kinect, η DICE προσπαθεί να ενσωματώσει χαρακτηριστικά που θα βελτιώσουν τον έλεγχο του χαρακτήρα, όπως είναι για παράδειγμα ένα είδος head-tracking, καθώς και φωνητικές εντολές.



Να σημειωθεί ότι δεν κατέστη σαφές αν αυτές οι λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες κατά την κυκλοφορία του τίτλου. Το Battlefield 4 θα είναι διαθέσιμο στις 29 Οκτωβρίου για PC, PS3 και Xbox 360, ενώ για τα Xbox One και PS4 στις 21 και 29 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

PS6: Καθυστερεί η κυκλοφορία του;

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Digital Illusions CE (DICE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    EA

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    EA

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Battlefield 4
    • 18+ pegi 18+
      • 7.5 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (75)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.battlefield.com/ FOLLOWERS 8 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 7.5

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*