Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες
Σε συνέντευξή του, ο συνιδρυτής της Guerrilla Hermen Hulst τόνισε πως το Killzone: Shadow Fall θα είναι ακόμα καλύτερο από αυτό που είδαμε στην παρουσίαση του PlayStation 4. O τεχνικός διευθυντής του studio Michiel Van Der Leeuw πρόσθεσε: «Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να λειτουργήσουν όλα σωστά. Σε συνεργασία με τα κεντρικά στο Λονδίνο, αλλά και με την ομάδα από την Ιαπωνία, δουλέψαμε πολύ για να φτιάξουμε το firmware και να βεβαιωθούμε ότι το Facebook Upload θα μπορούσε να λειτουργήσει. Η Guerilla δε φρόντισε καν να υπάρχει ένα back up βίντεο ενός playthrough σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά την ημέρα της ζωντανής επίδειξης, κάτι το οποίο ήταν αρκετά πιθανό».
«Διορθώσαμε τουλάχιστον τρία σφάλματα την τελευταία ημέρα που ήταν εξαιρετικά σπάνια και συμβαίνουν μία φορά στα 100 playthroughs, αλλά ήμασταν εκεί και τα φτιάξαμε. Ήμουν πολύ νευρικός βλέποντας τον Stephen να παίζει στη σκηνή ζωντανά και πολλοί προγραμματιστές εδώ στο γραφείο του Άμστερνταμ ήταν επίσης πολύ, πολύ νευρικοί. Όμως τα καταφέραμε», τόνισε κλείνοντας.
ελα ρε παιχνιδαρααα.α..
Eλπίζω να πάρουν πολλά απο το MP του Killzone 2 για του 3 αν και καλό του έλειπε κάποια πράγματα. Clan systems,dedicated servers etc.