Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες
Όπως επιβεβαίωσε η Ubisoft το multiplayer κομμάτι του Assassin’s Creed 4: Black Flag δε]ν θα περιέχει μάχες μεταξύ πλοίων. Οι συγκεκριμένες μάχες ήταν από τις πιο αγαπημένες στο Assassin’s Creed 3, αλλά η εταιρεία αποφάσισε να μην τις συμπεριλάβει στον νέο τίτλο της. Ο creative director του multiplayer Tim Browne δήλωσε για το συγκεκριμένο θέμα: «Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη πως αφιερώσαμε πάνω από 2,5 χρόνια για να τελειοποιήσουμε το συγκεκριμένο κομμάτι στο single player. Στο Black Flag οι ναυμαχίες είναι πολύ καλύτερες απ' ότι έχετε δει μέχρι τώρα. Πιστεύαμε πως θα ήταν καταπληκτικό να υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο multiplayer, αλλά δυστυχώς ήταν τεχνικά αδύνατο».
Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε και o game director του τίτλου, Damien Kieken. «Μια από τις σημαντικές προσθήκες στο νέο παιχνίδι είναι η δυνατότητα να προσομοιώσουμε τον ωκεανό. Θα συναντήσετε τόσο μεγάλα κύματα που θα μπορούν ακόμα και να σταματήσουν τις κανονιές σας. Θα ήταν εκπληκτικό να το έχουμε και στο multiplayer. Βέβαια κοιτάξαμε το DNA του multiplayer και είδαμε πως το σημαντικό είναι να δουλεύουν οι παίκτες ως ομάδα», ήταν τα λόγια του. Μπορεί λοιπόν οι ναυμαχίες να απουσιάζουν από το εν λόγω campaing, αλλά μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το ανανεωμένο multiplayer του Assassin’s Creed 4: Black Flag μέσα από τον παρακάτω player:
ξενερα,,με το που είχα ακούσει ότι βγαίνει το black flag ανυπομονούσα τις multyplayer ναυμαχίες :-(
Μπορει να βγει μετα σαν downloadable content ή θα το βαλουν στο 5... να εχει και κατι να πουλησει αργοτερα ;)
Βασικά θα έχει άλλο ένα εκατομμύριο ευκαιρίες να το συμπεριλάβει. :P
ενταξει δεν με πειραζει και τοσο