
Υπομονή μερικές εβδομάδες ακόμη...
Αποτυχημένο το λανσάρισμα του Halo Campaign Evolved στο PS5, σύμφωνα με εταιρεία αναλύσεων

Αποτυχημένο το λανσάρισμα του Halo Campaign Evolved στο PS5, σύμφωνα με εταιρεία αναλύσεων
Οι δημιουργοί του OUYA βρίσκονται σε θέση αν επιβεβαιώσουν πως από το σύστημα θα απουσιάζουν ορισμένα από τα online χαρακτηριστικά του κατά την περίοδο του launch.
Καλά θα μας τρελάνουν. Ζητούσαν λεφτά από τον κόσμο για να βγει και τώρα θα λείπουν οnline χαρακτηριστικά; Δεν ντρέπονται λίγο; Κοροϊδεύουν αυτούς που τους χρηματοδότησαν;
Outdated πριν ακομη βγει δυστυχως... Επρεπε να το αλλαζαν σε tegra 4 τουλαχιστον γιατι μεχρι να πιασει θα ειναι 2 γενιες πισω..
Τότε δε θα έβγαινε σε τέτοιο budget price. Πέραν τούτου, η πρώτι φουρνιά θα είναι περισσότερο proof of concept, παρά the real deal. Στα μάτια μου πάντως το OUYA και το Steambox αποτελούν τις σημαντικότερες κυκλοφορίες της χρονιάς, γιατί φέρνουν ένα νέο αέρα στο gaming, το καθένα με το δικό του τρόπο.