
Τελικά, αποδεικνύεται ότι οι αναφορές αυτές ήταν αναληθείς, αφού σύμφωνα με τα επίσημα χαρακτηριστικά που μοιράστηκαν στους εκπροσώπους του Τύπου από την ίδια τη Sony, η μνήμη του συστήματος εξακολουθεί να κυμαίνεται στα 512MB, ενώ η VRAM παραμένει στα 128MB. Υπενθυμίζουμε ότι η νέα φορητή κονσόλα της Sony θα κυκλοφορήσει κατά τις αρχές του 2012, με τιμή 249 ευρώ.
Κι όμως, αποκαλύφθηκε νέο horror game για το Dreamcast, 25 χρόνια μετά το τέλος ζωής του (trailer)



Kαι επίσημα... τουμπανάκι λοιπόν!
Τούμπανο και η τιμή πολύ ελκυστική,μπράβο στην Sony
Πολυ ram για φορητο !
Too good to be true :')
Και το κινητο μου 512ΜΒ εχει και το εχω 2 χρονια τωρα δεν λεει κατι αυτο..
Λεει κατι γιατι 512 ειναι διπλασια απο τα PS360(αν και θα πρεπει να ειναι πιο αργη).Γενικα η πολυ μνημη λύνει χερια.
ρε σπυρος,δηλαδη τωρα εξυπνα ειπες?καλο ειναι αν δεν ξερουμε κατι να μην μιλαμε και να βγαζουν χολη και κυριως..ασχετοσυνη...το 3ds ποση μνημη εχεις ξερεις?πανε μαθε και κρυψου στη φωλια..ειχαμε εναν νανο ο οποιος ειναι μελος εδω με αλλο προφιλ τον σβησαμε ειναι ακομα μελος ο αλλος χαραστικα..ε μην βαδιζεις στα χναρια του και εσυ.
αλλα παραπονιουνται γιατι δεν εχει 1 gb ram δλδ ελεος το τρολαρισμα ρε παιδια για 250 ευρω ειναι υπερτουμπανο μη τρελαθουμε εχει περισσοτερη μνημη απτις κονσολες κ το 3ds κ παλι δεν ειναι αρκετο για καποιους, ξερετε πολλα φορητα που μπορουν να τρεξουν αυτα τα games?(uc,wipeout,lbp )
Ρε παιδιά φορητή κονσόλα είναι το Vita,δεν είναι Smartphone για να έχει 1 GB ram.