
Το tablet από την άλλη έχει την κωδική ονομασία IdeaTab S2, θα «φοράει» την έκδοση 4.0 του Android και στο εσωτερικό του θα συναντάμε έναν διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.5GHz, 1GB μνήμης RAM και δυνατότητα αποθήκευσης περιεχομένου σε 16GB, 32GB ή 64GB. Οι διαστάσεις και το βάρος του θα κινούνται λίγο χαμηλότερα από το iPad 2, ενώ η 10ιντση IPS οθόνη του θα υποστηρίζει ανάλυση 1280x800 pixels. Στα πιο ενδιαφέροντα περιφερειακά του IdeaTab S2 συμπεριλαμβάνεται ένα ειδικό keyboard με δεύτερη μπαταρία, που μπορεί να ανεβάσει τις επιδόσεις λειτουργίας στις 20 ώρες. Το σχέδιο του tablet βαδίζει στα χνάρια του Asus Transformer Prime.

Ακόμη, η εταιρία ανακοίνωσε και το smartphone S2, το οποίο και αντικαθιστά το LePhone. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 3.8 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση έως και 800x480 pixels. Ο επεξεργαστής του είναι χρονισμένος στο 1.4GHz και από πλευράς μνήμης έχουμε τις επιλογές 512MB και 1GB. Ο προσφερόμενος αποθηκευτικός χώρος θα είναι είτε 8GB είτε 16GB και στο πίσω μέρος της κατασκευής θα υπάρχει μία κάμερα 8MP.

Τέλος, η Lenovo ανακοίνωσε την πρόθεση να φέρει όλες τις παραπάνω συσκευές πιο κοντά με τις νέες Personal Cloud υπηρεσίες της, οι οποίες θα επιτρέπουν την ανταλλαγή δεδομένων. Το προσφερόμενο πακέτο θα ξεκινάει από μηδενική χρέωση και όσο οι απαιτήσεις του χρήστη ανεβαίνουν, τόσο θα προστίθεται και ένα μικρό ποσό.
Όλες οι ειδήσεις για το CES 2012, συγκεντρωμένες σε έναν τομέα εδώ.



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity