Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Δώρο η συλλεκτική παρανυχίδα

Αυτήν την εβδομάδα θα πρωτοτυπήσουμε. Εννοείται ότι μαζέψαμε πολλά ξίγκια από αγγελιο-“ειδήσεις” άνευ ουσίας, αλλά θα τις αφήσουμε στην άκρη. Γιατί μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Διότι κάποιοι άρχισαν να κάνουν 1-up μαζεμένα.

I find your lack of brain disturbing

Είναι δυνατόν να γίνουν αποκαλύψεις σχετικές με Star Wars και να καταφέρουμε να πάρουμε ανάσα; Προφανώς είναι. Και πώς ξοδεύουμε την ανάσα αυτή στα gaming media; Γεννώντας αηδίες φυσικά. Άλλωστε…κάτι ξέρουμε κι εμείς από ιατρική.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Small Star Wars: Battlefront Teaser Hidden at The End of Today’s The Force Awakens Trailer
Έγινε η αποκάλυψη “μικρού teaser” του Star Wars Battlefront το οποίο εντοπίστηκε στο τέλος του trailer για το Star Wars: The Force Awakens. Τι εννοεί ο ποιητής; Εννοεί πως στο τέλος του video εμφανίζονται τρία μικρά τετράγωνα με στιγμιότυπα δευτερολέπτων από άλλα video,  μεταξύ αυτών και του μέχρι εκείνη τη στιγμή αδημοσίευτου trailer για το νέο videogame. Με λίγα λόγια ανήχθη σε είδηση ότι ένα κουτάκι έχει τρία μικρότερα κουτάκια και ένα από αυτά τα κουτάκια έχει μερικά καρέ από ένα trailer που θα αποκαλυπτόταν, βάσει προγράμματος κιόλας, λίγες ώρες αργότερα. Στο τέλος του άρθρου υπάρχει και κάτι “rather exciting”. Τι είναι; Ένα μεγάλο stand από το χώρο της εκδήλωσης. Δεν ξανάγινε.

From Naughty Dog to BioWare, Here’s How Prominent Developers Reacted to Star Wars: Battlefront
Σειρά έχουν οι αντιδράσεις developers. Διότι όταν διαβάζεις “Wow!”, “Τέλεια, 2 Stars Wars trailers σε δυο μέρες”, “Videogames are awesome” ξέρεις ότι το Star Wars Battlefront δεν μπορεί παρά να αποδειχθεί εκπληκτικό παιχνίδι.

Star Wars: Battlefront Trailer Watched 5,806,637 Times in 24 Hours; Overwhelming 97% Positive Feedback
Αν όμως είσαι εμπαθής και κακοπροαίρετος, θέλεις κάτι παραπάνω για να πειστείς. Και τι καλύτερο από τη “λαϊκή σοφία” όπως αυτή αποτυπώνεται σε αριθμούς; Ας πούμε λοιπόν σε όλους ότι το trailer προβλήθηκε σχεδόν 6 εκατομμύρια φορές σε 24 ώρες και πως τα likes στο YouTube είναι 97%. Επειδή μάλιστα είναι και ερευνητική αυτή η συγκλονιστική δημοσιογραφία, αναφέρονται επακριβώς οι αριθμοί των Likes και Dislikes, αλλά και το πραγματικό ποσοστό των πρώτων με ακρίβεια τρίτου δεκαδικού. Διότι εδώ κύριοι, προσέχουμε τι λέμε. Όχι αστεία.

Star Wars: Battlefront Developer Talks Immersion and Fun; Explains why the AT-AT on Endor move on Rails
Ο τιτάνιος δημοσιογράφος βρήκε post από developer, το οποίο φυσικά ήταν γεμάτο γενικότητες αφού είναι πολύ νωρίς για λεπτομέρειες. Βρήκε όμως μικρά διαμαντάκια. Το αγαπημένο μας; Ότι ο τίτλος θα είναι “immersive”, όρος που, όπως γράφεται, χρησιμοποιείται συχνά και σπάνια ισχύει “αλλά η λέξη εξακολουθεί να σημαίνει κάτι” και εδώ αναφέρεται “στην αίσθηση ότι είσαι όντως στις διάσημες αυτές τοποθεσίες από το Star Wars”. Δηλαδή ενημερωθήκαμε ότι η λέξη εξακολουθεί να έχει το νόημα που είχε πάντα. Και πως η DICE δεν τη χρησιμοποιεί τυχαία αλλά την εννοεί. Ζούμε μεγάλες στιγμές.

Destruction in Star Wars: Battlefront will be less than it was in Battlefield
Γεια σας. Αυτήν τη φορά θα έχουμε λιγότερη καταστροφή από πριν. Διαδώστε το στους ακολούθους σας. Και μιας και σας έχουμε εδώ ας σας πούμε και γιατί θα είναι λιγότερη η καταστροφή σε σχέση με τίτλους Battlefield για να μη χρειαστεί να ψάχνετε κάτι να πείτε. Σύμφωνα με την DICE λοιπόν ο κόσμος του Star Wars: Battlefront δεν θα είναι το ίδιο φθαρτός με εκείνον του Battlefield διότι “δεν ταιριάζει με το franchise το οποίο και οδηγεί τις επιλογές μας”. Ε ναι. Όλοι θυμόμαστε τη στιγμή που δεν έγινε χίλια κομμάτια το Death Star. Και φυσικά όλα αυτά γίνονται “είδηση” και η κριτική σκέψη, το δημοσιογραφικό δαιμόνιο περιμένουν να τους κάνουν τα 40.

Check Out The Ultra-Limited Edition Star Wars: Battlefront PS4 “Bundle” from Star Wars Celebration (UPDATED)
Η είδηση αυτή είναι το καμάρι μας αν και τα σχόλια που το συνοδεύουν το ξεπερνούν. Εμείς βέβαια στεκόμαστε σε γίγαντες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, οπότε θα κάνουμε τα στραβά μάτια ως προς τα λοιπά. Ακούστε λοιπόν τι είναι το ultra rare Star Wars: Battlefront Limited Edition PS4 bundle που αντιμετωπίστηκε στα σοβαρά στην προκειμένη περίπτωση. Είναι ένα ΛΕΥΚΟ ΚΟΥΤΙ που κλείνει συρταρωτά με δύο θολωμένες φέτες πλαστικού που διακοσμήθηκαν με το logo του παιχνιδιού και το περίπου πορτρέτο ενός Stormtrooper. Τι περιλαμβάνει; Ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ  PS4 και DOWNLOAD CODE για το παιχνίδι. Ο κωδικός είναι τυπωμένος, φυσικά, σε ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ (έτσι δεν λέμε συνήθως;) χαρτονένια κάρτα. Πρόκειται για trollobundle σπάνιας τεχνικής και ομορφιάς η ύπαρξη του οποίου προφανώς και υπάρχει για να ξεχωρίζει τα gaming MEDIA από τα gaming ΜΥΔΙΑ.

ΠΙΚΠΑ-ΤΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Bravely Series Producer Already Has Ideas For Bravely Third
Ο δημιουργός ενός παιχνιδιού έχει ήδη ιδέες για το ενδεχόμενο sequel; Είναι δυνατόν ένας δημιουργός να έχει την ίδια στιγμή ιδέες για δύο και πλέον έργα; WHAT KIND OF SORCERY IS THIS???

Hillary Clinton the gamer - pictorial proof

Η Hillary Clinton υπήρξε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Τώρα θέτει υποψηφιότητα για την προεδρεία της χώρας. Τη δεκαετία του 1990 έπαιζε με Game Boy και κάποιος τη φωτογράφιση. Άρα είναι gamer. Άρα κάποια που μπορεί να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ είναι gamer. Άρα τα games είναι σημαντικά. Απλά πράγματα και ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει. Πρωτοπορούσαμε κάποτε με τον Αλκαίο. Από τότε ανεβήκαμε level.

The Witcher 3: Wild Hunt download size lower than predicted
Αυτά παθαίνεις όταν δεν προσέχεις. Και ξεχνάς και το “εμείς” στον τίτλο για να κάνεις ότι δεν έπεσες έξω. Τάχα μου άλλοι είχαν κάνει τις προβλέψεις. Κάποτε λοιπόν εμφανίστηκε απαίτηση για 50GB σε PS Store και Xbox Games Store, τιμή που, όπως και οι ημερομηνίες που τάχα μου διαρρέουν από τη λιανική αιώνες πριν το λανσάρισμα είναι placeholders. Τώρα που βγήκε ότι οι πραγματικές τιμές είναι 35GB και 25GB αντίστοιχα, κάποιοι άλλοι έπεσαν έξω μας λένε. Επίσης μπορούμε να σταματήσουμε να έχουμε εμμονές με το πιο άχρηστο τεχνικό χαρακτηριστικό ενός videogame ειδικά στην εποχή που και οι κονσόλες έχουν 500GB στη διάθεσή τους;

Mass Effect fans, get a load of this My Talking Elcor plushie
Σας παρακαλώ κυρία μου. Είμαι δημοσιογράφος. Αν δεν γράψω 800 λέξεις για το λούτρινό μου σε ειδησεογραφικό site, πού θα τις γράψω; Στο προσωπικό μου ημερολόγιο; Αφού είπαμε. Δεν μου αρέσουν τα Moleskine. Άρα θα με διαβάσετε. Όλοι.

Not Everyone Thinks Sony's Resting on Its Laurels with PS4
Τι λέει ότι ένας developer είπε κάπου ότι η Sony μάλλον δεν σταματά ποτέ να δουλεύει, ότι η είδηση δεν έχει ουσία αλλά γράφτηκε επειδή η επικαιρότητα δεν τρέχει κ.λπ.; Το άρθρο στο οποίο οδηγεί το παραπάνω link. Δικά τους λόγια, όχι δικά μας.

Xazality

Mortal Kombat Creator Ed Boon Hints at Story DLC Coming to Mortal Kombat X
Mortal Kombat X could be getting a story DLC pack
Gamer ρωτάει τον Ed Boon αν θα γίνει κάτι ώστε να γίνουν playable και κάποιοι χαρακτήρες που εμφανίζονται μόνο στο Story Mode. Ο Ed Boon ρωτάει τον gamer αν αναρωτιέται για κάποιου είδους “Story Pack”, αναφερόμενος καταφανώς στο θέμα των επιπλέον χαρακτήρων. Ύστερα εμφανίζονται καλοθελητές και μιλούν για “hints” πως ετοιμάζεται “Story DLC” και “Story DLC Pack”.

Δεν θέλω να σας σοκάρω, αλλά υπάρχει και ποιοτικό σινεμά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*