Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύστημα Πόντων

Το Enternity υποστηρίζει έναν μηχανισμό επιβράβευσης των ενεργών χρηστών, δίνοντάς τους πόντους για κάθε ενέργεια που ολοκληρώνουν μέσα στο περιβάλλον της ιστοσελίδας. Στο τρέχον άρθρο θα μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες λειτουργίας του συστήματος πόντων, οι οποίες θα ενημερώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Οι πόντοι θα αξιοποιούνται για να κατατάσσουν τα μέλη σε κανονικά και premium. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι πρώτοι σε συλλογή πόντων, οι οποίοι έχουν και μεγαλύτερες πιθανότητες απόκτησης κάποιου δώρου από τους διαγωνισμούς. Οι premium νικητές ενός διαγωνισμού θα δέχονται μείωση πόντων, ανάλογα με την αξία του δώρου που κέρδισαν.

v0.5
Οι χρήστες επιβραβεύονται πλέον και για τα σχόλιά τους, ανάλογα με το πως θα τα κρίνουν οι υπόλοιποι χρήστες του site. Τα σχόλια δεν βαθμολογούνται πλέον, αλλά κερδίζουν ένα πόντο (1) για κάθε thumb up/θετικές ψήφους που αυτό λαμβάνει. Αυτό σημαίνει πως ένα thumb up προσφέρει 1πόντο, 5 thumbs up 5 πόντους κοκ. Για το θέμα της δημοσίευσης user article, δεν έχετε παρά να γράψετε ένα κείμενο 400 λέξεων το λιγότερο και να το στείλετε με mail στη συντακτική ομάδα μέσω του info[at]enternity.gr. Το κείμενο αυτό θα πρέπει να καλύπτει ένα θέμα, να εκφράζει μια άποψη και να κριθεί από την ομάδα άξιο δημοσίευσης. Αν γίνει αυτό, θα το βρείτε στον τομέα Blogs του site και θα κερδίσετε αυτόματα τους πόντους.

Έτσι, οι πόντοι κερδίζονται -συνολικά- με τους ακόλουθους τρόπους:

Εγγραφή στο site +10 πόντοι
Εγγραφή στο newsletter +50 πόντοι
Κάθε thumb up σε σχόλιο σε οποιοδήποτε άρθρο +1 πόντος
Δημοσίευση user article +75 πόντοι
Forum post +3 πόντοι
Εύρεση εξωγήινου στα διάφορα άρθρα +5 πόντοι

Για να μπορείτε να μαζεύετε πόντους, θα πρέπει να κάνετε εγγραφή και να είστε μέλος της κοινότητας του Enternity.gr!

Για οποιαδήποτε απορία στο σύστημα πόντων μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ιστοσελίδα, στέλνοντας mail στο info[at]enternity.gr.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!