Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Κι ο κολιός τον Ιούλιο

Με την παρούσα στήλη να είναι η τελευταία πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα (που θα αφιερωθεί, από τον γράφοντα, στα της Gamescom - γιατί εμείς εδώ ξέρουμε από διακοπές), δεν είναι ξεκάθαρο τι είναι πιο τρομακτικό. Το γεγονός ότι την τελευταία εβδομάδα κάποιοι έβαλαν όπισθεν και άφησαν κοτρώνα στο γκάζι ή ότι τον Σεπτέμβριο δεν θα ξέρουμε τι να πρωτοκάνουμε όσες άκυρες ειδήσεις θα μαζέψουμε κατά την ανάπαυλα; Όπου και να πάει η πρωτιά, τον τρόμο δεν τον γλιτώνουμε. Κι επειδή είμαστε και καλοί άνθρωποι (NOT), μοιραζόμαστε τον πόνο.

Μεζεδάκια

Red Dead Redemption loses the top spot in Xbox One backward compatibility poll
Φτάσαμε λοιπόν σε αυτό το σημείο. Στο σημείο που είναι είδηση ότι ένας τίτλος έχασε την πρωτιά σε poll. Και μην πείτε ότι αυτό το poll είναι σημαντικότερο από τα άλλα διότι αν μόνο η πρωτιά φέρνει ελπίδες για υποστήριξη ενός παλαιότερου τίτλου, τότε κάποιος πρέπει να εξηγήσει από την αρχή τι ρόλο βαράει αυτό το poll. Η πραγματική είδηση βέβαια είναι ότι βρέθηκαν περισσότεροι με καημό να παίξουν στο Xbox One στο Black Ops II του Xbox 360, από το Red Dead Redemption. Η τραγικότητα της εξέλιξης αυτής διαφεύγει, φυσικά, της προσοχής του συντάκτη.

Nvidia fixing “a ton of things not necessarily related to us” on Batman: Arkham Knight
“Ετοιμάζουμε κάποια πράγματα” που λένε και τα Windows 10 κατά την εγκατάσταση. Ε, να μην το μάθει ο κόσμος;

GTA 5: Trevor looks even more psychopathic dressed as The Joker

Joker. Check. GTA. Check. Now kiss and make news.

Microsoft Knows You’re Going to Steal its Xbox One Glasses
Ναι, θέλουμε κι εμείς τέτοιο ποτήρι. Όχι, αυτό δεν είναι είδηση. Είναι facebook post μεταμφιεσμένο σε είδηση.

Μόνο πυρηνικά

Fallout 4 official guide runs to 400 pages
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΤΟ FALLOUT ΤΕΣΣΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ!

Bethesda knew Fallout 4 would be set in Boston before even Skyrim had launched

Λέγεται “έχω πλάνο” για τα προϊόντα μου. Δεν περιμένω να δω τι θα μπει το magic 8-ball για να αφιερώσω χρόνια και εκατομμύρια.

Fallout 4: Bethesda literally cannot make any more Pip-Boy units

Bethesda literally cannot produce any more Pip-Boys

Ααααα. Είναι απόλαυση να βλέπουμε τα εξής:

α) 2 Μέσα που ανήκουν στον ίδιο όμιλο να έχουν τον ίδιο ακριβώς τίτλο παρά δύο λέξεις. Μία έχει αλλάξει και, στη μία περίπτωση, υπάρχει μία παραπάνω στο τέλος.
β) Είναι τάχα μου είδηση πως κάτι που φτιάχνεται σε περιορισμένο αριθμό τελειώνει και δεν πρόκειται να φτιαχτεί ξανά.
γ) Κάποιος ανακαλύπτει πως υπάρχει πρόγραμμα για τους πόρους και το χρόνο μιας γραμμής παραγωγής που αναλαμβάνει παραγγελίες για τρίτους. Διότι προφανώς μέχρι πρότινος όποιος ήθελε έμπαινε όπου έβλεπε φως και έλεγε “πιάσε δυοτρειςπεντεξιεφταοχτωδέκα κάλτσες με μπούκοβο από παιδικά δάκρυα - και γρήγορα, ε”.

ΕΥΛΟΓΗCΟΝ

Sony Santa Monica’s Cory Barlog “Blown Away” By What They’re Working On: “Lots of Cool Stuff” Coming
Καλά, ε. Αυτό που φτιάχνουμε τα σπάει. ΔΙΕΔΩΣΤΕ.

Gears of War 4 dev on cancelled IP, “we were hugely invested in what we were working on”
Καλά, ε. Αυτό που φτιάχναμε τα σπάει. ΔΙΕΔΩΣΤΕ.

PS4 Exclusive The Last Guardian’s Devs Talk About Extra Care for Lighting and Realistic Wind Effects
Καλά, ε. Η τρίχα λαμπιρίζει και ο αέρας είναι σαν να υπάρχει. ΔΙΕΔΩΣΤΕ. (Bonus προσβολή όταν αυτές οι εξυπνάδες λέγονται για ιδιαίτερες περιπτώσεις όπως το The Last Guardian).

Xbox boss on PlayStation success: “We’re both doing really well”
Καλά, ε. Όλοι τα πάμε καλά και είμαστε χαρούμενοι. ΔΙΕΔΩΣΤΕ.

Microsoft’s Ken Lobb Explains the Message Behind the Xbox One Games Shown at E3 and at Gamescom
Καλά, ε. Σας δείξαμε παιχνίδια των επόμενων μηνών στη μία έκθεση. Και 2 μήνες μετά θα σας δείξουμε παιχνίδια από ακόμη μεταγενέστερους μήνες. Αυτό είναι το “μήνυμα”. Ζωγραφίζουμε λέμε. ΔΙΕΔΩΣΤΕ.

Big Booths for Sony, Microsoft, Blizzard, Electronic Arts and More Revealed By Gamescom Floor Plans
Καλά, ε. Αυτός με τα λιγότερα τετραγωνικά κερνάει. Και αυτός με τα περισσότερα κερδάει. ΔΙΕΔΩΣΤΕ.

Fap, fap and awaaaaaaaaaaaay!

Square Enix Knew Rise of the Tomb Raider's Timed Exclusivity Would P*** Off PS4 Players
Tomb Raider Xbox exclusivity: Square “knew it would disappoint fans” – decision “wasn’t easy”
Ποτέ ξανά στη ζωή και στην ιστορία δεν φαντάστηκε κανείς ότι όταν πάει και το δίνει στον έναν και όχι στον άλλον, κάνει τον άλλον να αισθάνεται ριγμένος. Σύμφωνα με τη λογική αυτή είναι συγκλονιστικό που η Square Enix το ήξερε ότι μπορεί να τσαντιστούν κάποιοι. Και φυσικά οι ειδήσεις στέκονται και στο ότι “η απόφαση ήταν δύσκολη”. Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί: “είναι πολλά τα λεφτά, Άρη”.

Nintendo NX could be a VR/AR console - report
Κούραση. Πηγή είναι οικονομικοί αναλυτές (που ως συνήθως πάντα ξέρουν τι λένε - τι; όχι;) που προσπαθούν να φτιάξουν θεωρία με βάση διάφορες δηλώσεις αλλά και τη δύναμη της φαντασίας. Της στείρας φαντασίας. Μήπως είναι κακό; Όχι βέβαια. Και εμείς εδώ έχουμε γράψει τις θεωρίες μας για το NX. Μόνο που δεν συμβουλεύουμε εταιρείες και επενδυτές, δεν φανταζόμαστε πόσα δις τζίρο θα φέρνει ένας κλάδος που δεν έχει ακόμη προϊόν στην αγορά και, λογικά κιόλας, δεν καταλήγουμε να παρουσιαζόμαστε ως είδηση από τρίτους όταν το ρίχνουμε στη θεωρία.

Το καλύτερο; Ο συντάκτης δεν αναφέρει προηγούμενες επιτυχημένες προβλέψεις για να δώσει βαρύτητα στην πηγή. Αντί αυτού λέει ότι το site είναι “in the know” σχετικά με τη βιομηχανία. Τι δεν είναι αυτό; Διασταύρωση και απόδειξη αξιοπιστίας.

August's PlayStation Plus Lineup Will Be Announced Soon
Ας εξερευνήσουμε τα βήματα της αστειότητας.
α) Δηλώνεται ότι το Μέσο ανέφερε μία εβδομάδα νωρίτερα πως πιστεύει ότι οι τίτλοι PS Plus θα ανακοινωθούν αυτήν την εβδομάδα.
β) Αντιμετωπίζει ως επιβεβαίωση της θεωρίας τη δήλωση “Hold tight” από επίσημα χείλη.
γ) Τα ίδια επίσημα χείλη ανέφεραν, ξανά, ότι η ανακοίνωση γίνεται μία εβδομάδα πριν την εμφάνιση των τίτλων στο PS Store, άρα την εβδομάδα που προηγείται της πρώτης Τρίτης του μήνα, βάσει πάγιας πια πολιτικής της Sony, η οποία φυσικά μας εκπλήσσει και καλά από την αρχή, μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει.
δ) Το Μέσο “ποντάρει” λέει σε επίσημη ανακοίνωση μέσα στις επόμενες 48 ώρες.
ε) Φυσικά όλα αυτά ήταν ανούσια διότι γίνονται, με τον ίδιο τρόπο, κάθε μήνα και η τελική ανακοίνωση ήρθε περίπου 12 ώρες αργότερα.

ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Rumour: SCEE Promotion Dates Big PS4 Games
Τι εννοείς ο ποιητής; Ότι σε προωθητική καταχώρηση σε ευρωπαϊκό έντυπο η Sony έχει λίστα τίτλων με τη σημείωση “TBA 2016”. Αυτό λοιπόν παρουσιάζεται ως μάτσο από ημερομηνίες κυκλοφορίας για μεγάλους τίτλους του PS4.

Και του χρόνου ευχόμαστε να γράφουμε “Το τάδε παιχνίδι θα βγει. Γενικά”. Και το “γενικά” να θεωρείται ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ώρα για κάτι που ταιριάζει στο κλίμα.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*