Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Brainless in Seattle

*
Δείτε τις ημερομηνίες των δημοσιεύσεων. Όχι δείτε. Απλά φανταστείτε πόσο θα μας πάρει να καλύψουμε τη χρονική απόσταση. Και το χειρότερο είναι ότι μόνο εμείς δεν αισθανόμαστε περήφανοι για αυτό. Όσοι γράφουν πράγματα σαν τα ακόλουθα και όσοι τα παίρνουν και για σημαντικά είναι απολύτως ευχαριστημένοι με την πάρτη τους. Αυτά σημαίνουν όταν το θέμα είναι η πάρτη του καθενός βέβαια.

Wrongstar


Actor resume lists Grand Theft Auto VI motion capture work [Update]
Πάντα θα μας φαίνεται αστείο ότι ο κόσμος ψάχνεται για σημάδια ότι ετοιμάζεται το επόμενο Grand Theft Auto. Διότι, για κάποιο λόγο η λογική και η προϊστορία δεν μετρούν αρκετά ώστε να θεωρούμε δεδομένο ένα νέο GTA, ειδικά από τη στιγμή που το προηγούμενο είναι ο τίτλος με τις υψηλότερες πωλήσεις στην ιστορία της βιομηχανίας. Ε βέβαια. Λογικό να υπάρχει άγχος και να ψαχνόμαστε για το ενδεχόμενο να ετοιμάζεται το GTA VI. Και το άλλο το αστείο πού το πάτε; Ξέρουμε ότι το μενού έχει Red Dead, ξέρουμε ότι η Rockstar βγάζει μία παραγωγή τέτοιου μεγέθους τη φορά, αλλά εμείς φανταζόμαστε ότι ακόμη και βρούμε σημάδι του GTA VI καταφέρνουμε κάτι. Και το καλύτερο; Φυσικά η φήμη βρήκε τοίχο. Διότι το βιογραφικό στο οποίο βασίστηκαν όλα ήταν ψεύτικό.

Σας κάνει να αναρωτιέστε τι ρόλο υποτίθεται ότι βαράει ο δημοσιογράφος αν δεν ψάχνει ποτέ τίποτα, έτσι δεν είναι; Τι; Όχι; Καλά να πάθετε τότε.

Is Rockstar About to Bring Midnight Club Back?
Τα ίδια να λέμε πάλι;

Αθλητεία

Yes, Big Baller Brand shoes will be in NBA 2K18
Καλωσήρθατε στα media που σπεύδουν να ανακοινώσουν χορηγίες τρίτων εντός παιχνιδιού. Όταν γινόταν αυτό την εποχή του Final Fantasy IX ήταν περίεργο διότι μεγάλα brands δεν ασχολούνταν με games. Τώρα δεν κάνουν και τίποτα άλλο. Μέχρι και ξυραφάκια με DLC redeem codes για Assassin’s Creed έχουμε δει. Μήπως να κόψουμε λίγο τις αηδίες;

Brazilian Ronaldo's Weird Wedge Haircut Will Be in FIFA 18
Εδώ έχουμε ωραίο combo διότι ο συντάκτης διαμαρτύρεται για τις εμπορικές πρακτικές της EA, κάτι με το οποίο, σε φαινόμενα όπως το Ultimate Team, δεν διαφωνούμε και τελείως. Ελαφρώς μόνο. Το ότι για να το πει αυτό βέβαια δεν νιώθει ότι χρειάζεται άρθρο και μια κάποια ανάλυση αλλά ξεκινά με αφορμή ένα επίσημο βίντεο και το χλευασμό του για ένα κούρεμα. Έχει μπερδέψει ο καθένας τον editor ενός CMS με το timeline του μας φαίνεται.

Major smartassery

Everyone is busy arguing how much LawBreakers is and isn’t like Overwatch, and I’m too busy having fun with it to care
Άρα ο συντάκτης, που χρησιμοποιεί πρώτο ενικό ακόμη και στον τίτλο, σαν να μας νοιάζει η προσωπική του θέση δηλαδή, δεν έχει καημό για το αν είναι καλό το LawBreakers, αλλά με το αν συγκρίνεται δικαίως ή αδίκως με το Overwatch.

Α και για να μην ξεχνιόμαστε. Αυτός είναι τίτλος του review.

Yes, you can still jump into haycarts in Assassin's Creed Origins
Γιατί όταν εμφανίζεται νέο gameplay video για το Assassin’s Creed ή γράφεις κάτι σαν “νέο gameplay video” ή γράφεις ότι μπορείς ακόμη να προσγειώνεσαι σε σανό στο παιχνίδι. Διότι είσαι και πνευματώδης ας πούμε.

Μαζώ εν δε ζα

Electronic Arts Teases 12 Games in Development with Frostbite, New "Great" Battlefield and More
Developer ετοιμάζει τίτλους με την ίδια του τη μηχανή και λέει μάλιστα ότι το επόμενο μέρος σε βασικό του franchise θα είναι πολύ καλό. Αν δεν μας έλεγαν ότι εξακολουθούν να αναπνέουν δεν θα το πιστεύαμε πάντως.

Τα σημαντικοτερότερα

PS4 Download Size for LawBreakers Revealed
Ναι. Ακόμη αυτό το θέμα. Ακόμη αυτή η ιστορία. Δεν έχει σημασία αν χωράει. Σημασία έχει πόσο το θέλει ο καθένας. Διότι αν το θέλει αρκετά, θα βρει τρόπο να χωρέσει. Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους.

Twitch Plays PlayerUnknown’s Battlegrounds comes third in a match, makes us worry about the rest of you
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Διότι αν κάποιος δεν ασχολείται με το PUBG θα μάθε ότι το Twitch τα πάει καλά και θα ασχοληθεί. Ή αν ασχολείται θα αισθανθεί περήφανος για το Twitch και την επιλογή του να παίξει ο ίδιος το συγκεκριμένο παιχνίδι.

“I could make the biggest PR disaster of all time and the game would still be finished,” says PUBG creator of the Bluehole team
Αυτό, που λέτε, είναι γνωστό και ως puff piece. Δεν λέει τίποτα ακριβώς για το παιχνίδι, απλά χτίζει το δημιουργό του ως προσωπικότητα. Για αυτό δεν τα έχουμε τα media;

Nintendo Removes Sombrero-Wearing Mario from Super Mario Odyssey Cover
ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΟΓΟ; Η διευκρίνιση του συντάκτη ότι η αλλαγή έγινε χωρίς να συνοδευθεί από δελτίο Τύπου είναι για Χρυσό Βατόμουρο. Πατημένο και ξεζουμισμένο.

The Last of Us fans think they've sleuthed out Part 2's location
The Last of Us: Part II Appears to Be Set in Seattle
Διαβάστε και διαπιστώστε τον κόπο που αφιερώθηκε για να βγουν τα συμπεράσματα αυτά. Και ύστερα αναρωτηθείτε τι σημασία έχει όλο αυτό για εσάς. Εκτός αν παίζατε το πρώτο The Last Of Us επειδή έχετε έρωτα με την τοποθεσία.

Αυτά συμβαίνουν όμως όταν δεν γράφεις για τους αναγνώστες αλλά για τις μηχανές αναζήτησης. Άμα θέλει να έχει προτεραιότητα ο αναγνώστης, ας κάνει κάτι για αυτό. Όλα από άλλους θα τα περιμένει; 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*