Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Editorial: Η αγορά στις γιορτές

Η αγορά των videogames πλησιάζει (μαζί με όλες τις άλλες, duh) στα Χριστούγεννα και σιγά-σιγά τα καταστήματα ευελπιστούν να κινήσουν το ενδιαφέρον των Ελλήνων καταναλωτών. Πέραν των διάφορων προσφορών (που θα διαβάσετε αναλυτικά την Τετάρτη στη στήλη «The Greek Way», τα καταστήματα ευελπιστούν πως ενόψει Χριστουγέννων θα καταφέρουν να πουλήσουν και αρκετές κονσόλες. Ήδη η πορεία των συστημάτων hardware είναι αρκετά ικανοποιητική για την περίοδο που διανύουμε και αυτό οφείλεται κυρίως τόσο στα πολλά πακέτα που εμφανίστηκαν για τους δύο μεγάλους αντιπάλους, τα PS4 και Xbox One.

Ειδικά το PS4, απάντησε στα πολλά bundles του Xbox One με την μείωση τιμής, αλλά και με το πακέτο που περιελάμβανε την κονσόλα (στα €349), μαζί με το Uncharted: The Nathan Drake Collection. Το feedback που έχουμε από τα καταστήματα λιανικής είναι πως οι κονσόλες πήγαν ανέλπιστα καλά για την αναταραχή που επήλθε στο εμπόριο και στην αγορά γενικότερα, ωστόσο ο κόσμος επέλεξε να επενδύσει στο hardware, έτσι ώστε να γεμίσει τις ώρες που θα βρίσκεται σπίτι του. Από εκεί και πέρα, το τι θα γίνει τις γιορτές θα το ξέρουμε μερικές εβδομάδες αργότερα, όταν και θα έχει γίνει ο απολογισμός. Πλησιάζοντας στα Χριστούγεννα πάντως, τα μηνύματα της αγοράς είναι πως οι καταναλωτές που προμηθεύονται games από την εγχώρια αγορά δεν έκαναν πίσω και επένδυσαν σε hardware και software. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα πως πολλές εταιρείες εισαγωγής έβαλαν επαναληπτικές παραγγελίες σε παιχνίδια που εξαφανίστηκαν άμεσα από τα ράφια.

Η φετινή αγορά είχε και αρκετά παιχνίδια που σίγουρα βοηθούν κάποιον να κάνει το βήμα για τη νέα γενιά και σίγουρα το 2016 έρχεται με ακόμη περισσότερες σημαντικές κυκλοφορίες που θα δούμε εν καιρώ. Όπως και να ‘χει πάντως, να έχετε αυτή την περίοδο τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί υπάρχουν προσφορές που αξίζουν να παρακολουθήσετε (και να δράσετε αναλόγως αν σας ενδιαφέρουν). Την εβδομάδα που τελειώνει, για παράδειγμα, το You.gr έβαλε στα ηλεκτρονικά του ράφια τη συλλεκτική του The Order: 1886 στα €24.90 (την οποία και δεν προλάβαμε να αναρτήσουμε, καθώς τα αντίτυπα εξαντλήθηκαν σε χρόνο μηδέν).

Ας δούμε τα πιο σημαντικά νέα και άρθρα γενικότερα που δημοσιεύτηκαν αυτή την περίοδο στο Enternity.gr:
- Διαγωνισμός StarCraft II: Legacy of the Void Collector's
- PlayStation Experience 2015: Άρτσι, μπούρτσι και λουλάς
- Η Samsung καλείται να καταβάλει στην Apple αποζημίωση ύψους $548 εκ.
- Κυκλοφορία σε επεισόδια για το Final Fantasy VII Remake
- Rainbow Six: Siege Review
- Επιβεβαιώθηκαν οι εκδόσεις του DiRt: Rally για PS4 και Xbox One
- Καθυστερεί η beta του The Division
- Πιθανή κυκλοφορία του αρχικού Max Payne στο PS4
- Just Dance 2016 Review
- StarCraft II: Legacy of the Void Review
- Διαθέσιμο το PlayStation Messages App σε iOS, Android
- Creative Sound Blaster Roar 2 Review
- Αποκαλύφθηκε το System Shock 3
- Αποκαλύφθηκε το Battlefiend 5: Armageddon
- Τίτλοι τέλους για τα smartphones με Firefox OS
- ASUS Z170-K και ASUS Z170-Pro Review
- Ανακοινώθηκε νέο δωρεάν DLC για το Dying Light
- Πρώτο trailer για το X-Men: Apocalypse

Ταυτόχρονα, έχουμε και «φρέσκο» υλικό για εσάς στο YouTube Channel μας.

Let's Play AC: Syndicate + Giveaway (MSI GTX980 + MSI Z170 Gaming M7)


Let's Play DriveClub Bikes: Καρέτσος σούζα με 300km!


Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, υγεία και May the Force be with you!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*