Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Greek Way: Αντεπίθεση με Uncharted 4

Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει και επίσημα η Ε3 2016, η Sony φαίνεται πως ετοιμάζεται να βάλει τις τελευταίες πινελιές στον πίνακα της Press Conference και της παρουσίας της στο Los Angeles γενικότερα. Επειδή όμως η στήλη σάς έχει συνηθίσει με σχολιασμό και αποκαλύψεις για τα της ελληνικής αγοράς, τι άλλο καλύτερο για θέμα ενασχόλησης από το Uncharted 4; Η πρόσφατη κυκλοφορία του PlayStation 4 πήγε πολύ καλά σε επίπεδο πωλήσεων, όπως έχουμε σημειώσει αρκετές φορές στο enternity.gr, και πλέον το ελληνικό τμήμα της εταιρείας θα προσπαθήσει να ενισχύσει και τις πωλήσεις του hardware.

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε από πηγές στο λιανεμπόριο, από σήμερα θα ξεκινήσει να πωλείται νέο πακέτο της κονσόλας σε εξαιρετική τιμή και με το Uncharted 4: A Thief’s End μέσα. Τι πρέπει να περιμένετε πρακτικά; Το Uncharted 4: A Thief’s End PS4 Bundle και το πακέτο της κονσόλας με τα δύο χειριστήρια…παντρεύονται και δημιουργούν ένα νέο πακέτο που θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας για λίγες ημέρες και θα περιλαμβάνει τόσο την κονσόλα, όσο και τον τίτλο της Naughty Dog, αλλά και δεύτερο χειριστήριο DualShock 4. Σε όλα αυτά, υπολογίστε δε και το γεγονός ότι η Sony θα διατηρήσει την ίδια ακριβώς τιμή στο bundle, δηλαδή θα μπορείτε να βρείτε όλα τα παραπάνω στα €399.

Από εκεί και πέρα, μιας και η E3 είναι μπροστά μας, θα πρέπει να δούμε τι ακριβώς έχει ετοιμάσει η ιαπωνική εταιρεία για τη χώρα μας από πλευράς πακέτων. Είναι λογικό, λόγω των ανακοινώσεων που αναμένονται, αρκετός κόσμος που δεν έχει πάρει ακόμη PS4 να είναι διστακτικός ενόψει του PS4 Neo/PS4.5, ωστόσο μέχρι να μάθουμε όλα αυτά, θα χρειαστεί να περιμένουμε μερικές ημέρες. Μέχρι τότε, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Sony θα κινηθεί εγχώρια με αυτό το bundle και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα ακόμη μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού.

Περισσότερα, τις επόμενες μέρες…


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*