Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Greek Way: Ξανά στοκ για το NES Mini

Μπορεί η Nintendo να έχει πέσει με τα μούτρα στις προετοιμασίες αποκάλυψης του Nintendo Switch, αλλά και να μπαίνει στην τελική ευθεία για το λανσάρισμα της νέας της κονσόλας, κατάφερε ωστόσο να βάλει άλλον έναν (ευχάριστο) μπελά στο κεφάλι της με το NES Mini Classic. Η επανεμφάνιση της αγαπημένης κονσόλας σε mini έκδοση, με 30 προεγκατεστημένα παιχνίδια και τιμή λίγο πάνω από τα 60 ευρώ έγινε -όπως αναμενόταν- ανάρπαστη και εξαφανίστηκε από μικρές και μεγάλες αγορές.

Ακόμη και στη χώρα μας, μεγάλες αλυσίδες απέσυραν τις σχετικές σελίδες προπαραγγελίας, καθώς δεν περίμεναν πως θα υπάρξει τόσο μεγάλη ζήτηση και, όπως φάνηκε κατόπιν εορτής, έπραξαν ορθά. Η παραγγελία που ήρθε στη χώρα μας στη νέα αντιπροσωπεία της Nintendo, την CD Media, ήταν μικρότερη του αναμενόμενου, κάτι που δεν πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση, αφού η ζήτηση ήταν τεράστια σε όλες τις αγορές. Ως εκ τούτου, δεν κατάφεραν καλά-καλά να εξυπηρετηθούν όσοι είχαν προνοήσει και έκαναν προ-παραγγελία. Αυτοί που απλά έψαχναν την ημέρα κυκλοφορίας κάποιο κομμάτι, έμειναν με την απογοήτευση.

Τι συμβαίνει τώρα; Οι πληροφορίες μας λένε πως εντός της τρέχουσας εβδομάδας παραλαμβάνουν τα περισσότερα καταστήματα μια μεγάλη παρτίδα συστημάτων, έτσι ώστε να καταφέρουν τουλάχιστον να εξυπηρετήσουν όσους έκαναν προπαραγγελία. Υπάρχουν εκτιμήσεις που λένε πως θα καταφέρει να βγει στο ράφι προϊόν μέχρι την Παρασκευή και εκτιμήσεις που λένε πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Ακόμη και στη δεύτερη περίπτωση πάντως, έχουμε μάθει πως μέχρι τα τέλη του μήνα αναμένεται να υπάρχει σίγουρα στοκ στα καταστήματα, κάτι που θα βοηθήσει σίγουρα το λιανεμπόριο να κινηθεί κάπως παραπάνω, αλλά και τους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν ένα συλλεκτικό κομμάτι για τους ίδιους ή, σε μορφή δώρου, για κάποιους φίλους.

Τώρα, το μεγάλο πρόβλημα έχει να κάνει με τα έξτρα χειριστήρια που δεν πρέπει να εμφανίστηκαν καν στις περισσότερες αγορές. Όπως καταφέραμε να μάθουμε, η επόμενη παρτίδα θα έρθει προς τα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου, οπότε καλό θα είναι, αν ενδιαφέρεστε, να σπεύσετε για προ-παραγγελία (όταν ανοίξουν σχετικές σελίδες στα ηλεκτρονικά καταστήματα) ή να κινηθείτε άμεσα γιατί προβλέπεται να εξαφανίζονται και αυτά άμεσα.

Πάντως, με όλα τα παραπάνω φαίνεται πως αξίζει να κάνετε λίγο υπομονή, καθώς η κατάσταση στο eBay και στις αγγελίες έχει ξεφύγει. Ακόμη και στη χώρα μας, όσοι απέκτησαν ένα NES Mini Classic έσπευσαν αρχικά να το βάλουν για πούλημα σε τιμές που ξεκινούσαν από τα €200 και έφταναν στα €1000. Λίγο σύνεση βρε παιδιά…


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • KAMENOSS
    • στην αρχη νομιζα οτι ηταν μια κονσολα που θα πουλουσε σε εμενα, σε οσους γενικα ειναι κοντα στα 30 και ασχολουνται ακομα με το gaming(που δεν εχει ηλικια) πιο πολυ σαν νοσταλγια... τελικα εχει γινει χαμος... ελπιζω και σε ενα snes mini τωρα!!!

    • darkshark981
    • Ωραίο και οικονομικά προσιτό .
      Σκεφτείτε τώρα οι κονσόλες playstation ,xbox να ήταν ποιο φτηνές ,θα αγόραζαν όλοι και παρότι δεν θα έβγαζαν οι εταιρίες τόσα έσοδα από τις κονσόλες ,με τα παιχνίδια που θα πουλούσαν μιας και είναι τόσοι πολλοί οι κάτοχοι κονσόλας θα κέρδιζαν παραπάνω.

*