Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Greek Way: Στην Ελλάδα οι Steam Wallet Cards

Όσο ταξιδεύουμε στο εξωτερικό συναντάμε στα εξειδικευμένα (και όχι μόνο) καταστήματα ευκολίες και υπηρεσίες που περιμένουμε πως και πως να δούμε και στα μέρη μας. Ένα από τα μεγάλα παράπονα που υπήρχαν πάντα είναι πως δεν βλέπαμε στη χώρα μας προπληρωμένες κάρτες για διάφορες υπηρεσίες και έτσι αναγκαζόμασταν να χρησιμοποιήσουμε πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες των ελληνικών τραπεζών. Κάποια στιγμή, το πρόβλημα ήταν πως δεν είχαν όλοι οι καταναλωτές κάποια κάρτα ή δεν ήθελαν να αποκτήσουν.

Με τα άπειρα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στη χώρα μας με την επιβολή των capital controls, οι gamers που ήθελαν να αγοράζουν τίτλους από διαδικτυακές υπηρεσίες αντιμετώπισαν σοβαρότατα εμπόδια, ενώ πριν από μερικούς μήνες ηρέμησε κάπως η κατάσταση με τις ελληνικές πιστωτικές κάρτες. Ένα μεγάλο πρόβλημα, ειδικά για τους PC gamers, φαίνεται πως βρίσκει λύση αφού εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορούν στην Ελλάδα οι προπληρωμένες κάρτες για την υπηρεσία Steam. Συγκεκριμένα, οι Steam Wallet Cards διατίθενται στα Seven Spots και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι καταναλωτές μπορούν να τις βρουν στα καταστήματα του Γαλατσίου (Λεωφ. Γαλατσίου 97-99), της Νέας Σμύρνης (Ελ. Βενιζέλου 122) και στο κεντρικό κατάστημα της Λάρισας (Παπαναστασίου 61).



Οι συγκεκριμένες κάρτες είναι χρηματικής αξίας €5, €10, €20, €25 και €50 και τυπικά σας δίνουν τη δυνατότητα να προσθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας στο Steam χωρίς να έχετε πιστωτική κάρτα. Αφού αγοράσετε την ειδική κάρτα (καταβάλλοντας το σχετικό αντίτιμο), στο πίσω μέρος της θα βρίσκετε ένα μοναδικό κωδικό (που θα τυπώνεται από ένα ειδικό τερματικό) και ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες, μπορείτε να περάσετε το ποσό στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι.

Μιλώντας με τα καταστήματα της αλυσίδας Seven Spots ενημερωθήκαμε ότι στην παρούσα φάση λειτουργούν τα τρία προαναφερθέντα σημεία πώλησης, ενώ μέχρι την Παρασκευή θα έχουν προστεθεί άλλα είκοσι (20)! Στόχος της εταιρείας είναι μέχρι τις αρχές του Απριλίου να είναι δυνατή η αγορά Steam Wallet Cards από όλα τα καταστήματα του δικτύου σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Είναι δε λογικό να δούμε και άλλες αλυσίδες να προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτές τις κάρτες, ωστόσο προς το παρόν ξέρουμε ότι αν επιθυμείτε την αγορά τους, θα πρέπει να απευθυνθείτε στα καταστήματα Seven Spots.

Άλλη μια λύση στα χέρια σας λοιπόν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Πολυ ευχαριστο νεο. Απο τοτε που δεν πιανει το pay-pal στο steam πολυς κοσμος δυσκολευεται να αγορασει.

    • astral_cyborg
    • Να ξέρετε πάντως ότι για κάποιο λόγο ισχύουν κανονικά οι πληρωμές κι απευθείας από πιστωτική στο Steam. Ίσως όχι με την πρώτη φορά, αλλά μετά από 3-4 προσπάθειες πάντα την δέχεται.

    • Roronoa
    • @astral_cyborg

      Ισχύει, εμενα πιανει παντα με την δευτερη!

      αλλα νομιζω δεν δεχεται πια paysafe card το steam οποτε οι steam cards ειναι μια παρα πολυ καλη λυση για οσους δεν εχουν χρεωστικη η δεν θελουν να την χρησιμοποιησουν.

    • mike_gramm
    • Περα απο 7spot υπαρχει κανενα αλλο καταστημα? πεφτουν λιγο μακρια τα καταστηματα τους απο τη περιοχη μου

    • jjdak
    • Τώρα οι κάρτες STEAM είναι διαθέσιμες online και έρχονται στο κινητό σου άμεσα σε ένα SMS δείτε εδώ 4easybuy.com

*