Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Greek Way: Στοκάρει ξανά το PS4

*
Η τεράστια ζήτηση που γνώρισε το PlayStation 4 (κυρίως) στην ελληνική αγορά για την περίοδο των Χριστουγέννων έφερε ως αποτέλεσμα πολλά καταστήματα να μην έχουν καν στα ράφια τους πλέον κονσόλες. Η κατάσταση αυτή δεν άλλαξε όσο περνούσαν οι πρώτες εβδομάδες του 2016, ενώ και η απουσία νέων σημαντικών bundles δεν οδήγησε σε μεγάλες εισαγωγές.

Κάτι τέτοιο ήταν λογικό να φέρει και μειωμένο στοκ στα περισσότερα καταστήματα λιανικής και ως εκ τούτου δύσκολα μπορούσε να βρεις κάποιο πακέτο. Το bundle με το Street Fighter V ήταν έτσι κι αλλιώς ένα ερωτηματικό και δεν «φόρτωσαν» και τα καταστήματα αρκετές κονσόλες. Τι συμβαίνει όμως από εδώ και πέρα; Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως από τις 11/3 (σε πρώτη φάση) και από τις 18/3 (σε δεύτερη φάση), θα ξαναγεμίσουν τα ράφια των καταστημάτων με κονσόλες PS4, ενώ σύντομα αναμένεται να εμφανιστεί (έχει ήδη παραληφθεί στις κεντρικές αποθήκες), η ειδική έκδοση του PlayStation 4 με το 1TB και τα δύο χειριστήρια DualShock 4.



Η καθυστέρηση της κυκλοφορίας του Uncharted 4: A Thief’s End και του σχετικού bundle δεν αλλάζει ιδιαίτερα τα δεδομένα, απλά το ελληνικό λιανεμπόριο γνωρίζει ότι θα πρέπει να πορευτεί μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου με τα όσα πακέτα εισάγει η Sony στη χώρα μας. Από εκεί και πέρα, η πληροφορία που παίρνουμε είναι πως η κατάσταση με τη διαθεσιμότητα PS4 θα ομαλοποιηθεί.

Μια ακόμη εξέλιξη με ελληνικό χρώμα στα του PlayStation είναι πως έχουν αρχίσει να βελτιώνονται κατά πολύ και οι πωλήσεις καρτών PlayStation Plus. Είναι δε ευχάριστο, όχι μόνο από πλευράς τζίρου, αλλά με τη λογική ότι μεγαλώνει αρκετά το (προβληματικό είναι η αλήθεια) ποσοστό Ελλήνων κατόχων PS4 που έχουν ενεργή συνδρομή στην υπηρεσία. Τέλος, μην ξεχάσετε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε και νεότερα για το PlayStation VR, οπότε ίσως πριν την Ε3 μάθουμε περισσότερα για τα του εν λόγω περιφερειακού.

Αναμένουμε λοιπόν...

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • virus7
    • παυλο, ετυχε περιστατικο σε καταστημα public, να αγοραζονται μαζικα ps4 και xbox απο καταναλωτες, λογω του οτι φοβουνταν το κουρεμα καταθεσεων. οποτε δεν ειναι μονο η χριστουγεννιατικη αγορα που ευθυνεται για αυτο. απροβλεπτος ο ελληνας...

    • Sephiroth
    • @virus7, γενικά ο λόγος που δεν υπήρχε στοκ είναι πως μετά τις γιορτές δεν υπήρχε διαθεσιμότητα, κεντρικά από τη Sony. Τώρα ηρεμεί η κατάσταση ;)

    • periklis
    • αποψη μου παιδια....θεωρω οτι δε πειραξε και κανέναν η απουσια κονσολών απο τα ράφια μετά τα χριστούγεννα...
      ο λογος υποθέτω ειναι πως οποιοι ηθελαν κονσόλα μπορουσαν χριστούγεννα να την αγοράσουν που ειχε και προσφορές!
      Δε θα κανω κουμάντο στη τσέπη κανενός φυσικά, το timing ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΟΜΩΣ και δε νομίζω πως τωρα ειναι περίοδος αγοράς τοσο εντονη που να μη βρισκεις κανεις κονσολα να αγοράσει.....αν θες να βρεις βρισκεις...

    • Savatage80
    • Λογικός πιστέυω ο χαμός που αναφέρθηκε στο άρθρο την περίοδο των Χριστουγέννων αφού η τιμή για το PS4 500GB έπεσε κάτω από τα 300€ σε όλα σχεδόν τα καταστήματα οπότε ήταν πολύ φυσιολογικό να αγοράσουν αρκετοί λόγω της εξαιρετικής τιμής!!

*