Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: God Of War παρουσιάζει…God Of War

*
God of War Goes Over Kratos Customisation, Combat, and Character Builds
Τα συστήματα του God Of War παρουσιάζει…το God Of War. Σαν τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο που ντύνεται σπίτι του ένα πράγμα.

Stardew Valley's multiplayer update "should be ready in about a month"
Τι πιο σημαντικό από το να μαθαίνουμε πότε ενδέχεται να είναι έτοιμο ένα update;


Blizzard: A proper Overwatch campaign would be "like making a brand new game"
Ώπα, ώπα. Ένα ένα. Δηλαδή ένα παιχνίδι μπορεί να είναι ολόκληρο ένα single player campaign, αλλά είναι αποκάλυψη πως η προσθήκη campaign σε ένα παιχνίδι ισοδυναμεί με μεγάλη προσπάθεια και παραγωγή; Με τη συνεπαγωγή πώς τα πάμε; Νομίζουμε ότι είναι νομικός όρος;

Those SoulCalibur VI Release Date Rumours Are Fake
Γιατί αν δεν ήταν θα σήμαινε τίποτα από τη στιγμή που δεν ανακοινώνεται επισήμως ημερομηνία από τον publisher. Του στιλ, θα μας έλεγε ότι δεν έχει ανακοινώσει κάτι κι εμείς θα του απαντούσαμε ότι λέει ψέματα.

NIS America: Sony Isn't Friendly with Small Publishers Like Us
NIS America Apologises for Comments About PlayStation
Πρώτον ένας μετρίου αναστήματος publisher έχει παράπονο που οι μεγάλοι publishers έχουν ειδική μεταχείριση. Αυτό δεν λέγεται έκπληξη αλλά αναμενόμενο γεγονός, λυπηρό ή όχι. Πράγμα που φυσικά τα media ερμηνεύουν ως επίθεση στην Sony. Και ακριβώς επειδή δημιούργησαν αυτήν την εντύπωση η NIS America αναγκάζεται να διευκρινίσει. Λέγοντας μάλιστα πως θεωρούσε ότι μια τέτοια αναφορά θα έστρεφε το ενδιαφέρον στην παγιωμένη αυτή ανισορροπία. Δηλαδή δεν πήρε κανείς λόγια πίσω. Και τι καταλαβαίνουν τα media; Ότι κάποιος ζήτησε συγνώμη. 0 στα 2 δηλαδή, άρα 100% επιτυχία.

Bethesda's Pete Hines: "I Don't Think You've Heard the Last of Prey"
Bethesda's Pete Hines Promises Variety in E3 2018 Lineup
Bethesda's Pete Hines Comments on Possibility of Porting The Elder Scrolls: Legends to Consoles
Πρώτα μας κάνεις εντύπωση που δεν θα πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων ένα IP που αγόρασε πριν λίγα χρόνια και αξιοποίησε μόλις πρόσφατα και μόλις μια φορά. Μετά

Ghost Recon: Wildlands' Sam Fisher References Metal Gear Solid
When Sam Fisher realises he's the last stealth video game hero
Όπως καταλάβετε το σκληρό αυτό ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως η περιστασιακή εμφάνιση του Sam Fisher στο Ghost Recon συνοδεύεται από ατάκα σχετική με το Metal Gear Solid. Απαραίτητη η γονική συναίνεση. Επίσης, προσοχή, μπορεί να περιέχει φιστίκια.

EA never forced BioWare to use the Frostbite engine
Δεν ξέρουμε τι είναι ποιο χαριτωμένο. Το ότι θεωρείται άξιο λόγου η δήλωση ότι δεν αναγκάστηκε μια ομάδα να διαλέξει συγκεκριμένη μηχανή ή η πεποίθηση του συντάκτη πως τα δομικά προβλήματα του Mass Effect: Andromeda ήταν και απόρροια της επιλογής που έγινε; Διότι, ακόμη και να σταθούμε στα αρχικά facial animations, από πότε ακριβώς φταίει η μηχανή για την ουσιαστική απουσία ενός transition; Και δη η μηχανή που έχουμε δει σε Star War Battlefront και Battlefied, μεταξύ άλλων; Μόλις προσγειώθηκε στην BioWare έπαθε κρίση ταυτότητας η Frostbite ή έκανε φάρσα στους «ψάρακες» στη χρήση της;

GameStop CEO Hints At Many Unannounced Titles For Nintendo Switch
Κατά το «έχουμε πληροφορίες ότι θα ξημερώσει πολλές φορές ακόμη».

A Wii U game is coming out
Ο σωστός τρόπος να αναφερθεί σε οποιαδήποτε προσπάθεια. Βρίσκεις κάπου να πιαστείς για χαβαλέ και αποφεύγει να αναφέρεις την ονομασία του προϊόντος στον τίτλο.

Kotaku report: PS5 release unlikely until 2020 at the earliest
PS5 Is a Long Way Away, Or So Sources Say


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*