Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Howard The Todd

*
For Hodor

For Honor open beta dates leaked, due in February
Ο τίτλος έβγαινε στις 14 Φεβρουαρίου, η Ubisoft είχε υποσχεθεί open beta και 30 Ιανουαρίου προέκυψε διαρροή που…έδειχνε ότι η open beta θα έτρεχε μέσα στο Φεβρουάριο. Βέβαια όταν μένει μια μέρα στον Ιανουάριο, δεν χρειάζεται διαρροή για να βγει τέτοιο συμπέρασμα. Φυσικά, όσο και να βιάστηκε ο καθένας να βασιστεί σε κάτι που γράφτηκε στο NeoGAF, λίγο αργότερα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από την Ubisoft.


Αλλά χαλάλι. Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να ξέρει κανείς λίγες ώρες νωρίτερα και ουσιαστικά δύο εβδομάδες πριν το λανσάρισμα του τίτλου τις πιθανές ημερομηνίες μιας open beta; Έχει λίγο χρόνο παραπάνω να οργανώσει τη ζωή του αναλόγως. Τι κι αν δεν έρχεται πιο γρήγορα η beta όταν ξέρουμε τις ημερομηνίες. Σημασία έχει ότι ΞΕΡΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ.

For Honor is the best fighting game I've played in ages
Όταν ξέρεις ότι μόλις έχεις πάρει στα χέρια σου review copy, άρα αργεί το review, αλλά πρέπει να γράψεις κάτι την πρώτη μέρα και διαλέγεις την αυτοβιογραφική οδό για να αποδώσεις τις πρώτες σου εντυπώσεις. Marco Polo από τα LIDL δηλαδή.

Νέοι ορίζονται κλείνονται μπροστά μας

Sony to Back PS4 Exclusive Horizon: Zero Dawn Hard
Αγαπητοί, σταθείτε σούζα γιατί ήρθε η ώρα για κάτι μοναδικό. Οι αγαπημένοι σας δημοσιογράφοι σας ενημερώνουν ότι σύμφωνα με δηλώσεις, εταιρεία που χρηματοδότησε το Horizon: Zero Dawn θα το στηρίξει κιόλας.

Sony has franchise ambitions for Horizon: Zero Dawn
Όχι μόνο αυτό αλλά θέλει να το κάνει και franchise. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δεν ήθελε απλά να το παρατήσει.

Horizon: Zero Dawn's Aloy is a 'PlayStation Icon of the Future' According to Sony
Sony: Horizon's Aloy Is a PlayStation Icon of the Future

Μάθετε επίσης πως η Sony πιστεύει πως η Aloy θα είναι μια μασκότ ακόμη του PlayStation. Λογικό είναι να το θέλει και πιστεύουμε ότι τα κατάφερε κιόλας. Αυτό είναι διαφορετικό από το να μεταφέρουμε ως είδηση την ιδέα ότι κάποιος που έχει ρίξει χρήμα σε μια παραγωγή θέλει να αποκτήσει τέτοιο εκτόπισμα.

Μπουκίτσες

Fire Emblem Heroes Has Some Awesome Pull Animations For Certain Heroes
Ναι, γεια σας, μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν κάτι καλά quasi-animated animations. Ευτυχώς γιατί είχε πάει η καρδιά μας στην κούλουρη και η εφαρμογή στο κινητό δεν είχε σημειώσει που πάρκαρε.

Hideo Kojima: "Games Have the Power to Surpass Movies and Novels;" Talks About Himself and His Games
Κάποτε πρέπει να χωρέσει σε μερικά ξερά κεφάλια πως όσο ενθουσιαζόμαστε όταν κάποιος λέει μια καλή κουβέντα για το συγκεκριμένο μέσο, δείχνουμε ακριβώς γιατί δεν πρόκειται να έρθει πιο κοντά το ενδεχόμενο που περιγράφει η καλή αυτή κουβέντα.

“Fucking bananas”: Wolfenstein dev’s new game either over the top or some sort of fruit love sim
Το χιούμορ. Και άπειρες λέξεις για να συνεχιστεί το κακόγουστο αυτό χιούμορ αλλά και η φημολογία για το ποιο μπορεί να είναι ένα παιχνίδι για το οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμη τίποτα. Έχουμε πει. Η Google βάζει πιο ψηλά άρθρα με 500 λέξεις και άνω. Το ξέρουμε. Δεν επιβάλλει όμως τέτοια αίσθηση του χιούμορ.

Nioh players are working out how to make it easier
Gamers που προσπαθούν να ξεπεράσουν εμπόδια; Τι άλλο θα ακούσουμε μέχρι να πεθάνουμε;

FIFA 18 featured prominently in Japanese Switch ad, but it may look different when released
Για να αντιληφθείτε το μέτρο της γελοιότητας, η διευκρίνιση πως το FIFA 18 μπορεί να διαφέρει στην τελική του μορφή, σε σχέση με το εικονιζόμενο δείγμα, βασίζεται στο ότι η EA, όπως όλοι οι publishers και developers στην ιστορία της προβολής μη τελικών εκδόσεων, έκανε δήλωσε κονσέρβα πως το video δεν είναι απαραίτητα αντιπροσωπευτικό του τελικού αποτελέσματος.

Μακάρι να ξυπνήσουμε αύριο και να δούμε διαφημίσεις με σήμανση πως η συγκεκριμένη διαφήμιση περιλαμβάνει τοποθέτηση προϊόντος.

The Sniper Elite 4 Honest Trailer understands how most people play stealth games
Υποτίθεται ότι το “honest trailer” είναι το review. Αλλά αν το ξέραμε αυτό, δεν θα χρειάζονταν honest trailers παρά μόνο για την πλάκα ή, στην προκειμένη, για κλείσουμε τρύπα στην ύλη.

Θnintendo Sweets

Watch: We almost unbox a Nintendo Switch
Σχεδόν σε είχαμε σε εκτίμηση Eurogamer. Σχεδόν.

Many of us bought the Nintendo Switch last week
Καλησπέρα. Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι εδώ στο site μας βρέθηκαν αρκετοί που αγόρασαν το Switch. Και βάλαμε τον καθένα να γράψει και κάτι ψιλό. Όταν κάνουμε και διαγωνισμό πίτσας θα σας ενημερώσουμε αναλόγως.

Bethesda και παθές τα

Todd Howard Confirms Bethesda Game Studios is at Work on Seven Projects
Βαγγελίστρα μου! Ευτυχώς που τα μισά θα κοπούν (όπως γίνεται πάντα) και τα άλλα μισά θα έρθουν στους κριτικούς στο λανσάρισμα για να καθυστερούν και τα reviews!

Todd Howard Says Bethesda Has "New Ideas That We Want to Explore" for Future Games
Ε όχι. Εμείς διαλέγουμε εστιατόρια που κρατούν το ίδιο μενού για πάντα όμως. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Alias
    • Χαχαχαχα! Που τα βρισκεις ολα αυτα ρε φιλε? Αν και ως γνωστον η βλακεια εκτος απο αηττητη ειναι και ανεξαντλητη!

*