Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: PUBG Stranding World Raider

*
Metro: Exodus to Get New Trailer at The Game Awards
Θα βγει trailer σε event που στην πραγματικότητα υπάρχει μόνο για τα trailers; Τι μας λέτε κύριε Ντάσκα;

"A new Tomb Raider game is coming" says Square Enix
Διότι όλοι είχαμε άγχος ότι η Square Enix θα παροπλίσει ένα από τα IP που της επιτρέπει να αράζει και να μας κουφαίνει με Final Fantasy.


Bungie admit their “plans aren’t working” and address endgame Destiny 2 content lockout
Γιατί οι κριτικές που τα λένε είναι ζαβές. Όταν η εταιρεία παραδέχεται τη χαζομάρα της και δεν δεσμεύεται στα σοβαρά για τη διόρθωσή της, προσφέροντας κυρίως ημίμετρα, είναι είδηση.

Sony Hires Top Korean Rapper to Sing "Only on PlayStation" Song
Κάτι τέτοια ακούμε και μας φτιάχνει το κέφι.

Jet Set Radio Evo Pitched to SEGA, Sony Loved Concept
Γενικά όταν το pitch γίνεται σε έναν publisher αλλά αρέσει σε άλλον publisher, μάλλον δεν έχουμε καταλάβει κάτι για την όλη διαδικασία. Ειδικά δε όταν η SEGA έχει ήδη ρίξει άκυρο. Καταλαβαίνουμε πως υπονοείται πλέον ότι η Sony θα βάζει χρήματα και θα σώζει ό,τι κινείται από SEGA, π.χ. Shenmue III, αλλά αν το πιστεύει κανείς αυτό, πάλι δεν έχει καταλάβει και πολλά για το πώς λειτουργεί η πραγματικότητα.

Monster Hunter World interview: “We’ve set up rules for how they should behave, but we didn’t script monster behaviour”
Δεν χαίρεστε για την ανθρωπότητα όταν μια δήλωση που ουσιαστικά λέει ότι υπάρχει ΑΙ αντιμετωπίζεται ως χαρακτηριστική ατάκα μιας ολόκληρης συνέντευξης;

Παμπτζιλόγια

Play PUBG on Xbox One now, hours before official release
You can play PUBG on Xbox One now if you’re willing to do this trick
Οι ουρανοί αγάλλονται, κάποιοι μπορούν να παίξουν λίγες ώρες νωρίτερα. Και τι δεν θα δίναμε για να ξεκινάμε ένα παιχνίδι λίγες ώρες νωρίτερα, οι οποίες ώρες θα χάνονταν ακολούθως σε social media για να κάνουμε όλων τα μούτρα κρέας ανακοινώνοντας ότι παίζουμε το PUBG μας πριν από αυτούς. Και παρέχονται και συμβουλές για τις μανούβρες που εξασφάλιζαν αυτό το προνόμιο.

PUBG: this is how the control setup is going to work on Xbox One
PUBG Xbox One controls make no damn sense
You can use a keyboard with PUBG on Xbox One to walk, use the map, and see an expanded settings menu
PUBG on Xbox One lets you view the PC settings screen
Έφτασε λοιπόν (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Ε;) η εποχή στην οποία θεωρούνται λογικά τα ακόλουθα:
-Να ανεβαίνουν ως είδηση εικόνες με τα control settings και, επειδή κάποιος μπορεί να βαριέται να διαβάσει τις ενδείξεις στις εικόνες, αυτές εξηγούνται με ακόμη περισσότερο κείμενο.
- Να γράφεται ξεχωριστό κείμενο που να εξηγεί ότι αυτά που γράφτηκαν στο προηγούμενο κείμενο είναι άθλια στην πράξη.
- Να γράφεται ως κάτι σημαντικό η δυνατότητα να συνδέσεις περιφερειακό που δεν σε αφήνει να παίξεις στην ουσία, αλλά σου επιτρέπει να κάνεις κάποια πολύ βασικά.
- Να θεωρείται είδηση πως σε κονσόλα μπορείς να βρεις τις ρυθμίσεις του PC. Που δεν αλλάζουν. Και, επίσης, βρίσκονται σε package που λειτουργεί και σε Xbox One και σε Windows Δηλαδή, ποιος να το περίμενε;

Του θανατί του θάνατα

Guillermo del Toro Seems to Know Almost Nothing about Death Stranding
ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

Hideo Kojima Debuts Death Stranding Key Art Following Bizarre Trailer
Διότι μετά το trailer όλοι περιμένουν σαν και τι το βασικό εικαστικό.

Death Stranding's New Trailer Was Running on PS4 Pro; Part of it Is Playable
Κι επειδή ούτε ο συντάκτης μπορεί να το κάνει να αυγατίσει αυτό, κάτι που είχε ήδη αποκαλυφθεί νωρίτερα κιόλας, το κείμενο καταλήγει να αναφέρεται στο πώς γνωρίστηκαν Hideo Kojima και Andrew House. Διότι μόνο οι αδύναμοι μένουν εντός του θέματος που οι ίδιοι θέτουν.

Well, the good news is, Death Stranding is playable
Εννοείται ότι η βλακεία εξαπλώνεται βέβαια, με θαυμαστικά και ενθουσιασμό για το ότι ένα παιχνίδι που φτιάχνεται τόσο καιρό, έχει «ήδη» τμήματα που είναι playable. Να το γράφανε πουθενά που δεν ξέρουν πως προχωρά μια παραγωγή, πάει κι έρχεται. Να το γράφουν στο Eurogamer είναι διπλά αστείο.

Hideo Kojima Explains Death Stranding, Blows Minds
Ο Kojima εξηγεί ότι η οθόνη του Continue είναι πλέον άλλο ένα playable μέρος του παιχνιδιού. Ο συντάκτης δηλώνει από μόνος του ότι αυτό είναι απάντηση του Kojima στο Dark Souls και το πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το θάνατο σε video games. Γενικά, για να είναι απάντηση, πρέπει να έχει κάνει τη σύνδεση αυτή ο ίδιος ο δημιουργός. Επίσης πρέπει να υπάρχει ερώτημα ή πρόκληση. Αλλά να που φτάσαμε πια να προτιμάμε την ερμηνεία που μας γουστάρει από την ερμηνεία που μπορεί να στηριχθεί. Γιατί όχι; Αφού εκρήγνυνται μυαλά. Για μερικά εξ αυτών, πάλι καλά κιόλας. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*