Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Όλα στα κάρβουνα

Ώρα για αποτοξίνωση και μη θρησκευτική κατάνυξη. Μόνο κατάληξη.

Το ανθρώπινο δράμα

The new Doom is having a tough time with Steam user reviews
Άχου μωρέ τα έχει πάρει ο κόσμος και γεμίζει με αρνητικές κριτικές ένα παιχνίδι που δεν έχει κυκλοφορήσει επειδή χάλασε η ζαχαρένια τους στην beta. Και τα media είπαν να καλύψουν, λεπτό προς λεπτό, την προσπάθεια του λαού να εξασφαλίσει δικαιοσύνη.

Everyone’s having a big old cry over Hearthstone Druid nerfs today
Και η σοβαρή ενημέρωση συνεχίζεται με σπαρακτικές μαρτυρίες παικτών για το νερφάρισμα των Druids. Επειδή πρώτη φορά νερφάρεται οτιδήποτε με στόχο την καλύτερη ισορροπία. Μιλάμε για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

PlatinumGames’ PS4 Exclusive NieR: Automata Gets Lots of Fantastic Screenshots on Famitsu
Βγαίνει περιοδικό, έχει εικόνες, σκανάρουμε σελίδες, δημοσιεύουμε στο internet. Μένει να πάρουν τα περιοδικά εικόνες από gaming sites και να τυπώνουν ειδικές εκδόσεις. Οι κύκλοι πρέπει να κλείνουν. Ακόμη και οι ανούσιοι.

Dark Souls 3 summon troll gets their comeuppance
Δημοσιογράφος αράζει και βλέπει video καθώς troll αποτυγχάνει και μας ενημερώνει για τις δραματικές εξελίξεις. Δηλαδή για το ότι γέλασε περισσότερο από ό,τι περίμενε. Πρέπει τέτοιες ματιές να αποτυπώνονται γραπτώς και μάλιστα ως ειδήσεις, όχι ως στήλες γνώμης και τέτοια. Δεν παίζουμε εδώ πέρα.

The Division’s latest problems make Fox News. Kind of
Ubisoft's The Division glitches made the headlines on Fox News
Σαν να μιλάμε σοβαρά για αφιέρωμα στο gaming στο Μπράβο Ρούλα. (ΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΡΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ)

Μόνο στα super market ΤΡΟΦΟ

Battleborn Trophies Include Platinum, Scarce Gold, and Tons of Silver and Bronze
Γενικά, εφόσον συνυπάρχουν όλα μαζί, τα χάλκινα είναι πάντα περισσότερα από τα ασημένια, τα τελευταία περισσότερα από τα χρυσά και τα πλατινένια είναι μοναχά τους. Γενικά. Στην ιστορία των Trophies. Αλλά ας μείνουμε λίγο έκπληκτοι για να λέμε ότι κάναμε κάτι και σήμερα.

Alienation Trophy List Revealed, Platinum Will Take Time
Το εξ ορισμού πιο σπάνιο και δύσκολο Trophy θέλει κόπο και χρόνο; Τι λέτε τώρα. ΤΙ ΛΕΤΕ; ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΑΔΙΣΜΟ;

Πουλιά στον αέρα

Quantum Break, Alan Wake dev’s new project at least 9 months old
Διότι κάθε developer τελειώνει με ένα παιχνίδι και μετά αράζει σε παραλία μέχρι να βαρεθεί και ύστερα πιάνει ξανά δουλειά. Επιπλέον όσο πιο νωρίς πιάνει δουλειά τόσο περισσότερο συγκλονιζόμαστε. Δεν ξέρουμε γιατί. Αλλά συγκλονιζόμαστε.

Doom PC has a comprehensive set of advanced game and rendering options
Παιχνίδι στο PC με γραφικά της προκοπής και έχει πολλές σχετικές ρυθμίσεις; Τελικά όσο ζεις μαθαίνεις. Μέχρι που δεν ζεις και ανασταίνεται κάποιο γατάκι καθώς γλεντά η φύση.

Blizzard has nerfed Hearthstone's "sorry" emote
Ας κάνουμε μια ανάλυση σχετικά με ένα EMOTE κυρίες και κύριοι. Αμέσως μετά την παρουσίαση της Versace 1969.

The Witcher 3 dev tools overhauled for Cyberpunk 2077
Τώρα εντάξει, πρέπει να τελειώσει κάποτε αυτό το αστείο. Έχουμε πει. Εργαλεία είχαμε από τη δεκαετία του 1970 και του 1980. Δεν είναι ανάγκη να τα ανανεώνουμε και να τα βελτιώνουμε κάθε τρεις και λίγο. Δηλαδή, πραγματικά, είναι κάτι developers που δεν λένε μα μάθουν με τίποτα.

Sony Trademarks “The Sentinel” in Europe, Possibly for a New Game
Is Sony Bringing Back The Sentinel on the PS4?
Τι είναι πιο αστείο; Ότι στο ένα site βλέπουν κατοχύρωση σήματος στην κλάση “video game” και λένε με επιφύλαξη ότι μπορεί και να πρόκειται για νέο παιχνίδι; Ή μήπως το ότι στο δεύτερο μέσο βασίζονται σε μια λέξη για να υποθέσουν ότι πρόκειται για αναβίωση τίτλου από την εποχή του PSone;

Driveclub VR trademark appears, despite Evolution closure
Και συγκλονιζόμαστε που τίτλος ονόματι Driveclub φαίνεται ότι συνεχίζει να υπάρχει (όπως και το πρωτότυπο Driveclub) μετά τη διάλυση της ομάδας ανάπτυξης. Επειδή ποτέ ένα franchise δεν έχει αλλάξει χέρια. Τι να πει και η Interplay δηλαδή.

Βρίσκουμε παλμό και σε νεκρούς

Battleborn players launched over 922 billion Fury Potatoes in the beta
Infographics. Κλείνουν τρύπες σε ημερήσιους στόχους δημοσιεύσεων από τη Μεσοηλίθια εποχή. Επιπλέον, ρίξτε το στις πατάτες να είστε έτοιμοι όταν σας περιλάβει ο οπλονόμος της καρδιάς σας.

Fallout 4’s unofficial patch will “fix every bug” in the game. Eventually
Α. Ώστε ένα ανεπίσημο patch υπόσχεται ότι θα λύσει, κάποτε, όλα τα προβλήματα. Κατά το “προσδωκώ ανάσταση νεκρών”. Ναι αλλά δεν γιορτάζουμε κάθε μέρα το Πάσχα. Τη μαγειρίτσα ζητάμε.

Γιατί να μην ήταν περισσότερες οι αργίες; Γιατί;


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*