Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Επιτέλους επιβεβαίωση επιβεβαιωμένου «επιτέλους»

*
Devil May Cry 5 - How Many Red Orbs Can You Earn Simply by Playing the Game?
Διότι όταν γίνεται λόγος για αγορά red orbs με κανονικό χρήμα και υπάρχει άγχος για το τι σημαίνει αυτό για την πρόοδο εκείνων που δεν πληρώνουν, ο δαιμόνιος συνάδελφος προσπαθεί να βγάλει συμπέρασμα από ένα επίπεδο που ετοιμάστηκε για έκθεση, άρα δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι, ειδικά σε τέτοιο θέμα, είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα, κάθεται και μετράει τι μάζεψε και έχει και την άποψη ότι το παιχνίδι τα μοιράζει απλόχερα, άρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Τι πιο λογικό να σκεφτεί κανείς χωρίς συνολική και τελική εικόνα του skill tree και του κόστους κάθε skill που θα του επέτρεπε να ζυγίσει καλύτερα…ένα νούμερο που δεν ξέρει αν θα ισχύει στην τελική έκδοση. Δεν υπάρχει καν τρόπος να διαπιστωθεί αν μιλάμε για placeholders στο κοστολόγιο. Α, υπάρχει. Λέγεται «περιμένω να δω το τελικό παιχνίδι».

Bowsette fan art quickly descended into a new kind of fresh hell - VG247
Bowsette is becoming a legitimate YouPorn and Pornhub sensation - VG247
It looks like Nintendo came up with Bowsette before the internet did
Bowsette game mods are getting out of hand
And the next Mario-themed internet obsession is: indie rock Rosalina
Ο κλάδος συγκινήθηκε για το φαινόμενο Bowsette, αποφάσισε ότι θα σκίσει το keyword, άρα επόμενο ήταν να καταλήξουμε με αναφορές σε πορνό, όπως και πρέπει να συμβαίνει για κάθε θέμα της ποπ κουλτούρας που σέβεται τον εαυτό του. Και μετά, εννοείται, ψάχνουμε να βαφτίσουμε και το διάδοχό του.


A travel blogger compared Battlefield 5's Rotterdam map to real life Rotterdam and the results are incredible
Βαθειά νοήματα. Αφιέρωμα στο ότι διαπιστώθηκε ότι η ομάδα ανάπτυξης δεν φωτογράφιζε μια πόλη στην τύχη, αλλά για να πετύχει μια κάποια πιστότητα στην ψηφιακή της αναπαράσταση. Κι επειδή μιλάμε για Eurogamer, η πρώτη παράγραφος ασχολείται με τα περί σεξισμού, μετά το γυρνά σε διαφωνίες περί ρεαλισμού, για να πει τελικά ότι σίγουρα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα με το χάρτη.

Ας δοκιμάσουμε κάτι ανάλογο.

Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες.

Ωστόσο τρώνε πιτόγυρα.

Κανείς δεν θα κατηγορήσει το γύρο αυτόν ότι δεν είναι αρκετά γύρος.

Dragon Quest XI Must Sell Well in the West if Future Games Are to Make it Overseas, Says Square
Εδώ μαθαίνουμε ότι κάτι πρέπει να πουλήσει κάμποσο σε μια αγορά για να έχει νόημα να επανεμφανιστεί στην ίδια αγορά. Όσο κάνεις ότι ζεις μαθαίνεις τελικά.

Sony Doubling Down on PSVR with 'Deeper Gaming' Experiences
Είμαστε στο στάδιο που κάθε χρήση του όρου “doubling down” σε sites του κλάδου πρέπει να συνοδεύεται από ποινή σε μηχανές αναζήτησης. Οι πιθανότητες να πρόκειται για σοβαρή δημοσίευση τείνουν γενικά στο μηδέν. Ο Yoshida καλά λέει, PR κάνει. Εντάξει όμως. Δεν είναι ανάγκη να πιάνει το PR σε τέτοιο βαθμό. Ούτε ο ίδιος δεν το θέλει.

I reviewed every animal at EGX
Μπράβο. Όχι, μπράβο.

Playing Football Manager doesn't make you a football manager
Μια φορά μας είπαν ότι το MS Paint δεν πρόκειται να μας μετατρέψει σε ζωγράφους. Τότε να δείτε σοκ.

Epic is working to remove boob physics from Fortnite, saying it was "unintended" and "embarrassing" - VG247
Epic apologises for Fortnite's "embarrassing" boob physics, removes animation
Fortnite: It's BULLSHIT, screams angry wrestling idiot, before smashing the screen with the controller and storming off to probably eat raw eggs or whatever - VG247
Adam Driver parodied Fortnite in a great Saturday Night Live sketch
1. Πάντα γράφουμε κάτι για Fortnite. Νόμος. Χωρίς Τάξη.
  1. 2. Πάντα συγκλονιζόμαστε από boob physics, διότι, έτσι κι αλλιώς, ούτε στην πραγματική ζωή τα αντέχουμε, οπότε απενεργοποιούμε τους φυσικούς νόμους, επιλεκτικά, για κάθε γυναίκα, για να μη σκανδαλιζόμαστε. Τώρα, εντάξει, αν είναι οι θωρακικοί του Dwayne Johnson πάνω στο τρέξιμο, δεν υπάρχει θέμα. Γυναικεία στήθη να μην κουνιούνται γιατί και οι πιο Προτεστάντες από τους Προτεστάντες έχουν ψυχή. Ψυχή έχουν σίγουρα η αλήθεια είναι. Γιατί θέλουν να βγάλουν των υπολοίπων σώνει και καλά παραμένει ενός είδους μυστήριο.
  2. 3. Τύπος σπάει πράγματα επειδή τα πήρε με το Fortnite, άρα είδηση.
  3. 4. Ηθοποιός κάνει σκετσάκι περί Fortnite, άρα είδηση.
  4. 5. Επόμενος σταθμός το «αποκεφάλισε φίλο του χρησιμοποιώντας την κονσόλα του», άρα τα gaming sites παρακολουθούν την υπόθεση λεπτό προς λεπτό. Όχι με κομμένη την ανάσα όμως. Μπορεί να το πάρουν κυριολεκτικά, να γλιτώσουμε, και δεν θα ήταν ωραίο.
  5. Ringo Starr's unlikely connection to the Red Dead series
  6. Διότι τι ξεχωρίζει σε ένα αφιέρωμα στο Red Dead; Το ότι ο Okamoto γύρισε το παιχνίδι σε western επειδή είδε western με τον Ringo Starr.
  7. Insomniac's Spider-Man Cameos in the New Into the Spider-Verse Trailer
  8. Marvel's Spider-Man Hits An Unusually High Platinum Rate for an Open-World Game
  9. Spider-Man PS4's Platinum Completion Rate Is Insane
  10. Πρώτα χαιρόμαστε που το κοστούμι της Insomniac εμφανίζεται σε ταινία γιατί αυτό δείχνει, προφανώς, ότι τα games είναι τούμπανο, τα games νίκησαν, τα games έκαναν κύκλο και πίνουν Pro ενώ παίζουν μπάφους. Τόσο μπροστά.
  11. Μετά ενθουσιαζόμαστε για το πόσοι έκαναν τον κόπο για το Platinum Trophy. Και για κάποιο λόγο θεωρείται χρήσιμο να γίνει σύγκριση με τα ποσοστά εξασφάλισης Platinum Trophy σε άλλους τίτλους της Insomniac. Δεν μπορεί. Χρήσιμο θα είναι κάτι τέτοιο. Έτσι δεν είναι;
  12. Xbox's Phil Spencer Has Recently Played a Full Build of Crackdown 3, Says It has Made "Good Progress"
  13. Α, ΟΚ.
  14. Xbox Boss Phil Spencer Is Back in Japan to Meet Developers and Publishers
  15. Director εταιρείας ταξιδεύει και συναντά εκπροσώπους και συνεργάτες. Μιλάμε για επιθετική πολιτική πλέον, όχι αστεία.
  16. Romances in Assassin’s Creed Odyssey are hilarious and messy
  17. Assassin's Creed Odyssey players think they've discovered the Greek god of fire - VG247
  18. Μιας και είπαμε για αστεία, το ρομάντζο στο Assassin’s Creed Odyssey είναι ανούσιο, απλό μέχρι βλακείας (δεν απαιτεί καμία πραγματική προσπάθεια) και άθλιο. Εκτός αν θέλει να το παίξει κανείς έξυπνος αναζητώντας τις μεγάλες ιδέες και τα βαθιά νοήματα στο κενό. Γενικά το «πατάω την επιλογή με την καρδούλα και όλα μπόμπα» δεν είναι messy. Δεν είναι ούτε hilarious. Εκτός πια αν το λέμε ειρωνικά. Ελάτε που δεν ισχύει αυτό εδώ όμως.
  19. Από εκεί και πέρα φυσικά και χωρά ειδική αναφορά σε απλή θεωρητικολογία. Ε τι. Μόνο με πραγματικούς και μεστούς μηχανισμούς σαν τον παραπάνω θα ασχολούμαστε όλη την ώρα; Χρειάζεται και χαλάρωση.
  20. Sony Confirms Next-Generation PlayStation Hardware Is "Necessary," Surprising No One
  21. Sony on PlayStation 5: "it’s necessary to have a next-generation hardware" - VG247
  22. Νέο hardware χρειάζεται απαραιτήτως νέο hardware. Με λίγη τύχη θα το καταλάβαμε όλοι μετά από αυτές τις δηλώσεις.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*