Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Ζγκέντη Broγκληση

Ένα μόνο από τα παρακάτω links έχει ίχνος ουσίας. Μαντέψτε ποιο και κερδίστε 488 screenshots σε υπερπολυτελές, συλλεκτικό αρχείο zip σπάνιας ομορφιάς.

Η μητέρα των βλακών

PlayStation Japan President Challenges Square Enix CEO at Call of Duty: Black Ops III Duel
Sony President Challenges Square Enix Boss to a Battle
Square Enix Obliterates Sony in Call of Duty: Black Ops III Duel on PS4
No. One. Cares.™

PS4 Architect Mark Cerny Proves His Genius By Platinuming The Witness
Μια νέα εποχή ανατέλλει, στην οποία γράφουμε για trophies/achievements προσωπικοτήτων. Το αστειότερο; Θεωρείται απόδειξη εξυπνάδας ενός ανθρώπου που, ε, όσο να πεις, είχε σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό της κονσόλας στην οποία έτρεχε το παιχνίδι.

SEO WIN

P.T. reimagined in Fallout 4 is rather great
Ένας τύπος έχει πολύ ελεύθερο χρόνο και πρόχειρο editor. SEO Win σε P.T. και Fallout 4.

Check Out P.T.’s Infamous Hallway Rebuilt in Fallout 4
Κάποιος παίρνει χαμπάρι τον ίδιο τύπο με 6 μέρες καθυστέρηση και εξακολουθεί να πιστεύει ότι έχει νόημα να το αναφέρει. SEO Win σε P.T. και Fallout 4.

Check out the Daredevil Season 2 trailer recreated in Fallout 4
Μετά κάποιος με ανάλογα πολύ ελεύθερο χρόνο αναπαριστά trailer τηλεοπτικής σειράς στον ίδιο editor. SEO Win σε Daredevil και Fallout 4. Και οι ουρανοί αγάλλονται.

Fallout 4: watch 20,000 Demon Deathclaw storm the Brotherhood of Steel’s castle
Τύπος κάνει αυτό που θα σκεφτόταν οποιοδήποτε παιδάκι: ΒΑΖΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. Η μόνη διαφορά είναι ότι έχει και το hardware που το αντέχει. SEO Win για Fallout 4.

Terminator tribute video shows Judgement Day coming to Fallout 4
Η αφιέρωση άπλετου ελεύθερου χρόνου συνεχίζεται για αναπαράσταση του Judgement Day. SEO Win σε Terminator, Judgement Day και Fallout 4.

Star Wars The Force Awakens traitor scene recreated in GTA 5

Τα ζαμπά και τα βίντεα

Destiny True Stories has become one of my favorite player created videos
Η αλήθεια είναι ότι εν λόγω video είναι μια προσπάθεια επιπέδου, όχι απλά κάτι που κάποιος σκέφτηκε πάνω σε μεθύσι και είπε να το κάνει πράξη για πλάκα. Ωστόσο τέτοιο είναι το επίπεδό μας πια που κρίνεται λογικότερο να βασιστεί όλη η αναφορά στο “είμαι συντάκτης και μου αρέσει αυτό το video” από το να γίνει ένας κόπος να πλασαριστεί πιο σωστά μια δουλειά.

Shenmue 3 is already looking pretty awesome
Τα παλιά τα χρόνια αυτός ο τίτλος ήταν “νέο gameplay video” ή κάτι παρόμοιο. Αλλά όχι. Δεν μπορούμε να μεταδώσουμε σωστά μια πληροφορία.

Far Cry Primal Gets Big Reactions from YouTubers in Latest Trailer
Reaction videos από YouTubers; Πάει κι έρχεται. Χρήση των αντιδράσεων (με το αζημίωτο), συρραφή τους και δημιουργία επίσημου “trailer”; Και καλά η Ubisoft το κάνει το ψυχικό. Ποιος ο λόγος να γραφτεί ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ από ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ από εκεί και πέρα;

Έντε λα μαγκέ ντε παραπληγίκ

Attack on Titan on PS4: Enjoy 488 1080p Direct Feed Screenshots Showing Brutal Gameplay
Ξεπερνάμε τη χαζομάρα του χαρακτηρισμού “Direct Feed”. Και μένουμε στο αργό, βασανιστικό drip feed που δικαιούται όποιος δημοσιεύσει στα σοβαρά, ως είδηση, 488 screenshots, πόσο μάλλον όταν το έχει κάνει σύστημα όλο αυτό.

Καντηλανάλυση

Uncharted 4 a Thief’s End: E3 2015 vs February 2016 Video Comparison – Spot the Subtle Differences
Για να μην παιδεύεστε, η σύγκριση ανάλυση στέκεται στο ότι ο χρωματικός τόνος του ηλιοβασιλέματος γέρνει λίγο περισσότερο προς το κόκκινο από πριν, η Elena γυρνά λίγο πιο αργά το κεφάλι της σε συγκεκριμένο cut-scene και στο ότι μια λακκούβα με νερό είναι λίγο διαφορετική.

Και ΚΑΘΕ αναφορά σε αλλαγή συνοδεύεται από spin που λέει ότι η διαφορά είναι προς το καλύτερο. Και όλα αυτά για ακυκλοφόρητο παιχνίδι, με βάση video στο YouTube. Διότι, ως γνωστόν, σε τέτοιες συνθήκες κρίνονται χρώμα, φωτογραφία και σκηνοθεσία. Η ανάλυση αυτή κερδίζει άνετα τη μερίδα του λέοντος από το εβδομαδιαίο quota απέχθειας.

Τα χειρότερα έπονται.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Chased
    • Το μόνο που χάνει στο YouTube είναι (ίσως) το χρώμα. Ολα τα άλλα μένουν ανέπαφα. Μια χαρά γίνεται σύγκριση και βγαίνουν συμπεράσματα. Βέβαια, εν προκειμένω, είναι βλακώδης η σύγκριση. Λολ


      Καλά! "Αστειότερο"? Wtf?

    • yaponvezos
    • @Chased

      Χάνονται πολλά, πολλά περισσότερα λόγω συμπίεσης και λοιπών προδιαγραφών. Και μόνο τα bitrate caps που εφαρμόζονται στην εκάστοτε ανάλυση φτάνουν για να έχουν λίγα πράγματα νόημα. Χώρια που όταν μιλάμε για trailers, η διαφορά σε χρώμα μπορεί να μην είναι καν συνειδητή επιλογή αλλά ιδιαιτερότητα στο authoring του συγκεκριμένου trailer.

      Μόνο την ώρα που παίζεις κανονικά το παιχνίδι η εικόνα είναι raw και το bandwidth του HDMI προφανώς και δεν συγκρίνεται με κανένα bandwidth σύνδεσης στο internet.

      Και ύστερα παίζει ρόλο και η οθόνη. Μόνο στον παράδεισο έχουν όλες οι οθόνες την ίδια απόδοση στα χρώματα, πόσο μάλλον απόλυτη πιστότητα στο source material.

*