Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Κερδίστε XP, κερδίζοντας XP

*
Ο Μάνος Βέζος γράφει στο νέο κείμενο της στήλης του "Αφόρητοι: Κερδίστε XP, κερδίζοντας XP" για ειδήσεις που δεν θα 'πρεπε να 'ναι ειδήσεις.

God of War PS4 is On Track to Amass 1 Billion YouTube Views in Record Time
Επιτέλους δικαίωση για το μαρτυρικό παιχνίδι της Sony, που θα έχει, επιτέλους, στον ήλιο μοίρα, χάρη στα views που συγκέντρωσε στο YouTube. Σώθηκε το Santa Monica Studio, σώθηκε η Sony, περίμεναν με κομμένη την ανάσα την τελική καταμέτρηση, μήπως και δεν χάσουν τις δουλειές τους.


Sony's Ghost of Tsushima and Days Gone Get Beautiful New Artwork
Concrete Genie, Days Gone, and Ghost of Tsushima Into the Pixel 2018 selection artworks
Κάνουμε που κάνουμε πως το artwork είναι είδηση, τώρα ασχολούμαστε και με το πού εμφανίζεται το artwork. Ειδικά αν υπάρχουν περιθώρια για διάκριση. Άλλωστε, ως γνωστόν, αν διακριθεί κάποιο σχέδιο, αυτόματα αποδεικνύεται ότι το ακυκλοφόρητο παιχνίδι είναι ακόμη καλύτερο. Κάτι σαν να δίνετε ζωγραφιά αντί για διαγώνισμα σε καθηγητή και να πιστεύετε ότι θα ανέβει ο βαθμός.

Brand New ANTHEM Assets Unearthed Ahead of E3 2018
ΠΩ ΠΩ ΚΑΙ ΠΩ. Πριν την E3 δεν είχαμε πραγματική εικόνα για το τι εστί Anthem. Μετά την E3 δεν καταλήξαμε με την καλύτερη εικόνα. Σημασία έχει να βρίσκονται assets όμως.

EA put Iceland's awesome Viking thunderclap celebration in FIFA 18
Σας ευχόμαστε ξεχωριστή είδηση για κάθε πανηγυρισμό σε FIFA. Γιατί σας αξίζει.

Devil May Cry 5 Domain Registered, Resident Evil 2 Domain Recently Updated
Devil May Cry 5 Domain Registration Could Mean E3 2018 Announcement
Capcom registers Devil May Cry 5 domain
Με δεδομένο ότι αποκαλύφθηκαν τα Devil May Cry 5 και Resident Evil 2 στην E3, μπορεί να σκεφτεί κανείς ότι καλώς έγινε ντόρος για την κατοχύρωση των domains. Βέβαια…το Resident Evil 2 ήταν γνωστό πως ετοιμάζεται, απλά δεν είχαμε δει δείγματα. Οπότε η «είδηση» για το domain δεν προσέφερε τίποτα σε κανέναν. Όσο για το Devil May Cry 5, στις ίδιες «ειδήσεις» θα διαβάσετε ότι έγινε και κατοχύρωση επιπλέον σχετικών domains, όπως π.χ. Devil May Cry 7. Με το σύνηθες σκεπτικό, έπρεπε να έχουμε θεωρίες που θα παρουσιάζονταν τα τρία επόμενα Devil May Cry στην E3.

Fallout 76 had a July 31 release date on Amazon before it was pulled
Εκτός του ότι πρέπει να είναι κάποιος εκτός τόπου και χρόνου για να πιστέψει ότι θα λανσαριστεί Fallout μες το κατακαλόκαιρο, δεν είναι και για παράσημο όποιος θεωρεί, ακόμη, πως όταν μπαίνει ημερομηνία σε σελίδα προϊόντος από έμπορο, αυτή έχει λόγο να θεωρηθεί ακριβής.

Rockstar reassures fans over Red Dead Redemption 2's exclusive special edition story missions
Φυσικά και έχουν ενοχληθεί ορισμένοι που κάποιες αποστολές θα είναι αποκλειστικές σε ένα σύστημα ή μια έκδοση. Ακόμη κι αν έχουμε μάθει να περιμένουμε πως τέτοιο περιεχόμενο, αργά ή γρήγορα, παύει να είναι αποκλειστικό, ξέρουμε ότι, τουλάχιστον, δεν είναι μέρος του βασικού κορμού γιατί θα ήταν αυτοκτονική μια τέτοια κίνηση από developer και publisher. Η πραγματική μαγεία είναι πως η δικαιολογία της Take Two είναι ακριβώς πως δεν μιλάμε για σημαντικές αποστολές που επηρεάζουν τη συνολική εμπειρία (υποβιβάζει δηλαδή το ίδιο της το περιεχόμενο) και το Μέσο θεωρεί ότι αυτή η απάντηση ισοδυναμεί με εφησυχασμό. Ούτε λέξη για την αστειότητα της τακτικής αυτής από την πλευρά της Take Two. Όλα καλά, όλα ανθηρά. Και αν το σχόλιο έμενε εκτός για να μείνει καθαρή η είδηση, που θα ήταν δημοσιογραφικά σωστή κίνηση, θα ήταν καλά. Να που μπήκε όμως ύπουλα, «χρωματίζοντας» ως σοβαρή και ικανοποιητική τη δήλωση της εταιρείας.

‘I wish they had good anti-cheat,’ says Dark Souls hacker
Τι λε ρε παιδί μου, ασούμε αφού. Εντός του κειμένου πέφτει και η ατάκα πως «ο κόσμος δεν διασκεδάζει με το cheating στο CS:GO». Στην πραγματικότητα πρόκειται για αφιέρωμα στον hacker. Χρήσιμο ακούγεται.

Shadow of the Tomb Raider Video Reveals the Map View and Shows the UI
Σταματήστε επί τόπου ό,τι κάνετε, αποκαλύφθηκε ο χάρτης και το UI παιχνιδιού. Στο κόκκινο ο πυρετός της αγοράς για το Shadow Of War τώρα που εμφανίστηκε το HUD.

Totally Accurate Battlegrounds is the most popular battle royale game on Steam since PUBG launched
Extremely silly Battle Royale game Totally Accurate Battlegrounds is an unexpected Steam smash
Αδελφικά μέσα, ίδια μέρα, σχεδόν ίδια ώρα πια, βρίσκει τρόπο να αναφερθεί σε έναν ακόμη τίτλο Battle Royale. Γιατί πλέον το είδος είναι σαν τον Νίκα. Βλέπεις Battle Royale; Είναι καλό.

A Battalion 1944 player threatened to shoot up the studio... so the devs put a dick on his gun
Δεν λέμε. Πλάκα έχει. Βέβαια αυτό γράφτηκε επειδή η ιστορία κατέληξε σε πέος, όχι επειδή είναι πρωτότυπο να λέει βλακείες ένας παραπονιάρης παίκτης.

PlayStation is Bringing Limited Edition Gear from Death Stranding, Spider-Man, and More to E3 2018
Κάποιος φέρνει μπλουζάκια, μπρελόκ και λοιπά σε E3. Τι πιο σημαντικό μπορεί να πει κανείς για την έκθεση άλλωστε; Και τι πιο πρωτότυπο; Εδώ είναι τόσα χρόνια αδύνατο να πάμε σε έκθεση και να μη γυρίσουμε με περισσότερα ρούχα και μπιχλιμπίδια από όσα είχαμε στο πήγαινε. Αλλά όχι. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΛΕΜΕ.

E3 2018: Check Out the Final Cover Art for Spyro: Reignited Trilogy
Άλλη μια σημαντική εξέλιξη στην E3 που φυσικά και στέκεται ως ξεχωριστή δημοσίευση.

Metal Wolf Chaos Western Release May Be Teased By Devolver Digital
Όχι «μπορεί». Μιλάμε για κανονικό teaser. Επίσης…λάθος ρηματικός χρόνος. Από τον τίτλο κιόλας. Δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο.

Flashing Lights Enters Early Access, Gets a Content Update in Less Than 24 Hours
Το να λέμε ότι ένας τίτλος διατίθεται πλέον μέσω Steam Early Access είναι λογικό. Το να παρουσιάζουμε ως κάποιου είδους επίδοση ότι έγινε update σε λιγότερο από 24 ώρες από την αρχική διάθεση μιας έτσι κι αλλιώς ημιτελούς έκδοσης, κι αυτό σε μια αγορά με day one patches που μπορεί να είναι πολλαπλά GB, για κανονικές κυκλοφορίες κιόλας, μάλλον δείχνει ότι προσπαθούμε πολύ να παρουσιάσουμε κάτι ως ανεπανάληπτη «ανεπαληπτικότητα» της ύπαρξης.

Guide: Vampyr - How to Earn XP from Combat, Quests, and Sucking Blood
Δηλαδή γράφτηκε οδηγός για το πώς μαζεύουμε XP από τις δραστηριότητες που μας δίνουν XP. Την επόμενη φορά θέλουμε λίστα με 5 σημάδια πως η σούπα που έχουμε μπροστά μας είναι όντως σούπα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*