Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι Χάνοι-mation

*
Ριού Γιαχαβούζα

We Happy Few Developer Shows Off New Animation
Αγαπητοί, σταματήστε ό,τι κάνετε, διότι κάποιος, κάπου, κάποτε έφτιαξε ένα ακόμη animation, το έδειξε και δεν λογάριασε την ύπαρξη του λυπηρού μας κλάδου.


Watch the new drinking animation in PlayerUnknown’s Battlegrounds
Δεν χορτάσατε την αποκάλυψη ενός animation και θέλετε κι άλλο; Μην ανησυχείτε, εδώ είναι και πάλι ο κλάδος, ακούει τη δίψα σας και την καλύπτει με τη διατυμπάνιση ενός, τι άλλο, drinking animation.

This UI design mockup for PlayerUnknown’s Battlegrounds should be implemented in the game ASAP
Και σε περίπτωση που δεν ήταν σαφές ότι κάποιος έχει βάλει στο μάτι συγκεκριμένο τίτλο για σπρώξιμο, ορίστε άλλο ένα φοβερό άρθρο, με κραυγή αγωνίας, ικεσίες για την εφαρμογή νέου UI (ξαφνικά μας πήρε ο πόνος για το UI, παρότι υπάρχουν γιγαντιαίες διαφημίσεις μεταξύ δημοσίευσης και σχολίων) σε παιχνίδι. Το οποίο UI, στην περίπτωσή μας, είναι mock up από ιδιώτη. Ο συνάδελφος το ερωτεύτηκε υποτίθεται και ζητά την εφαρμογή του σε τίτλο που έτσι κι αλλιώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Είναι σημαντικό να γράφονται και να διαβάζονται χρήσιμα πράγματα. Αυτό έχουμε να πούμε.

New PS4 Pro Trailer Boasts Dynamic 4K Games*: God of War, Gran Turismo Sport and More
Ο εξυπνίδης που έβαλε αστερίσκο στον τίτλο, θέλει να πει ότι η Sony δεν εννοεί ότι τα παιχνίδια τρέχουν απαραίτητα σε ανάλυση 4K. Θα ήταν χαριτωμένος ο αστερίσκος αν δεν έμπαινε στον όρο “Dynamic 4K” που εννοεί ακριβώς αυτό. Ναι, κι ο επίσημος όρος είναι αστείος, αλλά όταν βάζεις σε αυτόν αστερίσκο, εννοείς πως δεν είναι απαραίτητο ότι είναι δυναμική η ανάλυση σε τίτλους που λανσάρονται ως 4K. Όχι δηλαδή αυτό που προσπαθείς να πεις για την εξυπνάδα δηλαδή. Η οποία έκπληξις βέβαια.

Sony Actually Made a PS4 Pro Commercial
Με βάση το ίδιο trailer, έχουμε χιούμορ από τα λίγα, με ψεύτικη έκπληξη για το ότι μια εταιρεία ετοίμασε trailer για το ίδιο της το προϊόν. Μήπως τα πουλάει κιόλας τα προϊόντα της; Το έχουν πει στη Sony ότι αυτό υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ;

Limbo-Like A Walk in the Dark Announced for Xbox One and Windows 10 with Announcement Trailer
Και μιας και μιλάμε για trailers, να σας ενημερώσουμε ότι έγινε announce με announcement trailer.

Xbox Scorpio Development Kit Can Display Different Fonts, Videos, and Dolphins
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ. ΕΧΕΙ ΟΘΟΝΙΤΣΑ. Η ΟΘΟΝΙΤΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. 128 σχόλια κάτω από την αποκάλυψη αυτή. Και σε ένα εξ αυτών που μας τράβηξε την προσοχή, πετυχαίνουμε την ατάκα “Η Microsoft δεν κάνει αρκετά για να κάνει τον κόσμο να καταλάβει ότι οι προσδοκίες που έχει από το Scorpio θα οδηγήσουν σε απογοήτευση”. Σοβαρά τώρα, κάποιος λέει για αρνητικό ότι μια εταιρεία δεν βάζει τα δυνατά της να πείσει τον κόσμο ότι αυτό που θέλει να του πουλήσει σε λίγους μήνες θα οδηγήσει σε απογοήτευση.

Xenoblade Chronicles 2 Music by Anúna Made Composer Cry; "Wonderful" Performance by Bratislava Choir
Ναι. Η είδηση είναι ότι ο συνθέτης έκλαψε. Διότι από εκεί και πέρα δείγμα από τη μουσική δεν υπάρχει, μόνο μερικές εικόνες από τις ηχογραφήσεις. ΑΛΛΑ ΕΚΛΑΨΕ ΟΠΟΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ.

Screenshot Saturday Round-Up: Long Gone Days, Death's Gambit, Massive Galaxy, and More
Πρέπει να εξηγήσουμε καν;

E3 2017: Microsoft could be playing catch up even with the new Xbox Scorpio console
Συνάδελφος αποκαλύπτει με στόμφο ότι ανακάλυψε πως το πρόβλημα της Microsoft είναι το line up, οι αποκλειστικότητες, οι εσωτερικές παραγωγές. Δηλαδή ανακάλυψε το πρόβλημα που σε κυμαινόμενο βαθμό χαρακτηρίζει την πλατφόρμα από τη γέννησή της πριν 16 χρόνια και ισχύει περισσότερο από ποτέ ουσιαστικά στην εποχή του Xbox One. Μόνο οι φορές που έχουμε γράψει και πει για το θέμα αυτό στο Enternity μόνο, δεν λέμε τώρα τι γίνεται έτσι και μετρήσουμε από το 2001, φτάνουν για να χαθεί το μέτρημα.

Αφήσαμε το “κουλότερο" για το τέλος

That Leaked Red Dead Redemption 2 Screenshot Isn't the Real Deal
Την περασμένη φορά λέγαμε για τη γελοιότητα πίσω από την πρεμούρα να παρουσιαστεί, χωρίς καμία προσπάθεια για διασταύρωση, οποιαδήποτε πιθανή φήμη που μπορεί να σχετίζεται με μεγάλο τίτλο. Φυσικά η εικόνα που εμφανίστηκε δεν είχε σχέση με το Red Dead Redemption. Επειδή κάπως πρέπει να δικαιολογηθεί η προηγούμενη μαγεία όμως, το Μέσο αναλαμβάνει δράση, λέει πράγματα απίθανα και οι αναγνώστες δεν θίγονται φυσικά. Διότι διψάνε για δούλεμα στην πραγματικότητα.

Ξεκινά λοιπόν λέγοντας ότι, ε, σε τελική ανάλυση, είχαν πει ότι πρόκειται για φήμη. Εντάξει. Μέχρι εδώ καλά. Αλλά επειδή πρέπει να βγει κι από πάνω, λέει ότι, έτσι κι αλλιώς, η εικόνα ήταν βαρετή στην ουσία, αλλά δεν μπορούσαμε να την αγνοήσουμε από τη στιγμή που υφίσταται τέτοιο hype για το Red Dead Redemption 2. Δηλαδή “δεν φταίμε που βιαστήκαμε για κάτι άκυρο, διότι δεν γίνεται να αγνοήσουμε το hype”. Και συνεχίζει. Για να φανεί ότι, στην πραγματικότητα, είναι σοβαροί επαγγελματίες, λέει ο συντάκτης πως εξ αρχής σημειώθηκε ότι η εικόνα μοιάζει “reasonably legit”, θεωρώντας ότι δεν παρουσιάστηκε με απόλυτη σιγουριά η θεωρία για την εικόνα. Όχι μόνο αυτό, αλλά λέει ότι με βάση τη δήλωση αυτή ήταν “half-right”. Ποιο είναι το μισό στο οποίο έπεσαν μέσα δεν αντιλαμβανόμαστε.

Τελικά η εικόνα προέρχεται από το Wild West Online, η ομάδα πίσω από το οποίο απλά εκμεταλλεύτηκε την ανθρώπινη βλακεία για να κάνει μπαμ με την αποκάλυψη του τίτλου και την εκκίνηση καμπάνιας στο Kickstarter. Παρατίθεται link μάλιστα προς κείμενο του PC Gamer σχετικά με το συγκεκριμένο MMO, εντός του οποίου διευκρινίζεται ότι η εικόνα προέρχεται από εκεί και πως λανθασμένα ξεκίνησε κακός χαμός την προηγούμενη ημέρα με το reddit ως σημείο μηδέν. Δηλαδή το PC Gamer δεν έκανε τον κόπο να φάει κουτόχορτο (βοηθά να υπάρχει νοοτροπία εντύπου σε τέτοιες περιπτώσεις). Όχι τίποτα άλλο, είχε την εικόνα και το κείμενο που θα δημοσίευε για το Wild West Online. Kαι κλείνει η όλη χαζομάρα με το συντάκτη να λέει ότι, είτε πρόκειται για publicity stunt προς όφελος του MMO είτε όχι, η όλη αυτή ιστορία “δεν μας αφορά μιας και είμαστε PlayStation site”. Και ύστερα από όλα αυτά, δεν ανοίγει μύτη. Δεν διαμαρτύρεται κανένας αναγνώστης. Αυτά βλέπουν Μέσα και εταιρείες και καλά μας κάνουν. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*