Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γραμμόφωνο: Τα soundtracks που αγαπήσαμε - Alien Breed

Η στήλη Γραμμόφωνο: Τα soundtracks που αγαπήσαμε είναι και πάλι κοντά σας για να σας ταξιδέψει με τις μελωδίες της. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο το Alien Breed. Στην επιλογή της μουσικής ο Νικήτας Καβουκλής.

Με το Alien Breed που πρωτοκυκλοφόρησε το 1991, η Team 17 εγκαινίασε μία σειρά που μετράει συνολικά δέκα τίτλους.


Πρόκειται για ένα top-down shooter, βασισμένο στις ταινίες Alien. Σκοπός των παικτών είναι να βρουν τρόπο να μεταβούν στο παρακάτω επίπεδο, καταστρέφοντας ταυτόχρονα εκείνο που βρισκεται πάνω από αυτούς. Για να επιτύχουν τον σκοπό τους, έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά από πανίσχυρα όπλα, που είτε αποκτούν κατά τη διαρκεια του gameplay, είτε αγοράζουν από τα τερματικά του διαστημικού σταθμού. Σε μερικές εκδόσεις του Alien Breed υπάρχει η δυνατότητα αγοράς επιπλέον αντικειμένων, όπως ένας κλώνος του κλασσικού video game Pong. Η δυσκολία αντιμετώπισης των εχθρών αυξάνεται συνεχώς και δεν λείπουν τα πανίσχυρα boss fights με εξωγήινους.

Ο τίτλος μεταφέρθηκε επίσης σε Amiga CD32, MS-DOS, Android, iOS, PlayStation 3, PlayStation Vita και PlayStation Mobile.

Η σύνθεση της μουσικής έγινε από τον Allister Brimble, που έχει στο βιογραφικό του δεκάδες επιτυχίες.



Πηγές: Wikipedia, YouTube 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*