Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γραμμόφωνο: Τα soundtracks που αγαπήσαμε - Barbarian: The Ultimate Warrior

Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα λόγω καλοκαιριού, η στήλη Γραμμόφωνο: Τα soundtracks που αγαπήσαμε επιστρέφει ανανεωμένη και υπόσχεται να σας προσφέρει νέα μελωδικά ταξίδια στο παρελθόν. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο το Barbarian: The Ultimate Warrior.

Το Barbarian: The Ultimate Warrior πρωτοκυκλοφόρησε το 1987 για Commodore 64. Πίσω από την ανάπτυξή του βρίσκεταιη Palace Software, που τότε είχε αναλάβει και τις διαδικασίες έκδοσης. Ανήκει στην κατηγορία των fighting games και οι παίκτες ελέγχουν αρχαίους πολεμιστές που για όπλο τους έχουν ένα σπαθί. Πέρα από το single-player, όπου σκοπός είναι η ολοκλήρωση μια σειρά δοκιμασιών για την απελευθέρωση μιας πριγκίπισσας, υπάρχει και two-player mode όπου δύο βάρβαροι πολεμούν ο ένας τον άλλον σε matches περιορισμένου χρόνου.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η διαφημιστική καμπάνια του παιχνιδιού, με την Palace Software να αφήνει στην άκρη τη χρήση artwork για να κοσμήσει τη συσκευασία. Αντ' αυτού προσέλαβε τον ηθοποιό Michael Van Wijk και το μοντέλο Maria Whittaker. Όμως η κίνηση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στη Μ. Βρετανία, με οργανώσεις πουριτανών να διαμαρτύρονται για σεξουαλικό περιεχόμενο στη συσκευασία αγνοώντας τη βία του gameplay.

Πάντως το Barbarian: The Ultimate Warrior εντυπωσίασε τους κριτικούς της εποχής, που επικεντρώθηκαν στο σύστημα μάχης και το χούμορ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tormentor
    • Απλά συγκίνηση. Ώρες ατελείωτες διπλού με τον γείτονα μου στον CPC, ενώ το tune ήταν χαραγμένο στον εγκέφαλό μας, στην προσπάθεια για αποκεφαλισμό.
      Συγχαρητήρια στον αρθρογράφο, η στήλη αποτελεί πηγή αναμνήσεων, για εμάς τους νέους στην ψυχη

*