Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γραμμόφωνο: Τα soundtracks που αγαπήσαμε - Gabriel Knight 2: The Beast Within

Άλλη μία εβδομάδα η στήλη Γραμμόφωνο: Τα soundtracks που αγαπήσαμε είναι κοντά σας για να σας ταξιδέψει μελωδικά πίσω στον χρόνο. Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο το Gabriel Knight 2: The Beast Within. Τη μουσική επιλέγει ο Νικήτας Καβουκλής.

Μεγάλη Παρασκευή, αναζητώντας πένθιμες μελωδίες, στο μυαλό ήρθε αμέσως το soundtrack του Gabriel Knight 2: The Beast Within.


Έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το Gabriel Knight: Sins of the Fathers η ανάπτυξη ενός sequel ήταν κάτι που φάνταζε ως πάρα πολύ πιθανό σενάριο και η Jane Jensen και η ομάδα της απλά περίμεναν το «πράσινο» φως από τη Sierra On Line. H συνέχεια λοιπόν δόθηκε το 1995 με την κυκλοφορία του Beast Within, το οποίο δημιουργήθηκε ακολουθώντας πιστά τη μόδα και την τεχνολογία της εποχής που ήταν στραμμένη στα adventures με full motion videos.

Η ιστορία της οικογένειας του Gabriel Knight έχει μόλις αρχίσει να ξετυλίγεται και ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του πρώτου τίτλου ο πρωταγωνιστής έχει μετακομίσει στη Βαυαρία και συγκεκριμένα στο κάστρο των Ritter όπου αναζητεί ησυχία για να γράψει το επόμενο βιβλίο του. Ναι μεν έχει αποδεχτεί το ρόλο του ως Schattenjäger όμως ελπίδα του είναι να μην κληθεί ποτέ να αντιμετωπίσει ότι και οι πρόγονοί του. Η μοίρα όμως τις περισσότερες φορές δεν φέρνει τα πράγματα όπως τα θέλουμε και ένα απόγευμα μια ομάδα ντόπιων θα επισκεφτεί το κάστρο ζητώντας από τον Gabriel να εξερευνήσει το θάνατο ενός μικρού κοριτσιού όπου για τους ίδιους, ύποπτος είναι ένας λυκάνθρωπος, ενώ η υπόθεση ίσως και να σχετίζεται με την πρόσφατη δραπέτευση δύο λύκων από τον τοπικό ζωολογικό κήπο.

Ο Gabriel δεν μπορεί παρά να αποδεχτεί να διενεργήσει την έρευνα ενώ χαρακτηριστική είναι η ερώτηση ενός ηλικιωμένου προς αυτόν, καθώς αρχικά δείλιαζε:

- Are you the Schattenjäger or are you not?

Κάπως έτσι ξεκινάει η δεύτερη περιπέτεια του Gabriel Knight, με τον Dean Erickson να υποδύεται τον πρωταγωνιστή. Στο πλευρό του η έμπιστη και υπομονετική βοηθός του και υπάλληλος του βιβλιοπωλείου του, Grace Nakimura, ρόλος που ενσαρκώνεται από την Joanne Takahashi.

Σας αφήνουμε να απολαύσετε το soundtrack και σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα με Υγεία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*