Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γραμμόφωνο: Τα soundtracks που αγαπήσαμε - Saboteur 2

Η στήλη Γραμμόφωνο: Τα soundtracks που αγαπήσαμε είναι και πάλι κοντά σας για να σας ταξιδέψει με τις μελωδίες της. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο το Saboteur 2. Στην επιλογή της μουσικής ο Νικήτας Καβουκλής.

Το Saboteur II: Avenging Angel, γνωστό και ως Saboteur 2, είναι ένα action-adventure game που δημιούργησε ο Clive Townsend και κυκλοφόρησε η Durell Software το 1987, για ZX Spectrum, Amstrad CPC, Commodore 64 και PC (MS-DOS). Είναι η συνέχεια του Saboteur που λανσαρίστηκε το 1985. Πρωταγωνίστρια είναι η Nina, αδελφή του Ninja που ήταν ο κεντρικός χαρακτήρας του πρώτου τίτλου, η οποία αναζητά εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού της. Ήταν από τα πρωτα video games με γυναίκα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.


Με βάση το σενάριο, η Nina έπρεπε να διεισδύσει στο άντρο ενός δικτάτορα και να τροποποιήσει την τροχιά ενός πυρηνικού, βαλιστικού πυραύλου. Για να πραγματοποιηθεί αυτό έπρεπε να συγκεντρώσει τα 14 τμήματα μιας κασέτας και στη συνέχεια να την εισάγει στον κεντρικό υπολογιστή των συστημάτων ασφαλείας. Στη συνέχεια θα πρέπει να βρεί τρόπο να ξεφύγει, χρησιμοποιώντας τη μοτοσυκλέτα της.

Τέλος, σε ένα ακόμα παιχνίδι της τότε εποχής, ο Rob Hubbard δείχνει το τεράστιο ταλέντο του ως μουσικοσυνθέτης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tormentor
    • Χίλια μπράβο. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Η εν λόγω εποχή έδινε πολύ μεγάλη βαρύτητα στο ακουστικό αποτέλεσμα, γι'αυτό και βιώσαμε καταπληκτικές δουλειές, με την συγκεκριμένη να αποτελεί μια από τις κορυφαίες

*