Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γραμμόφωνο: Τα soundtracks που αγαπήσαμε - The Legend of Zelda: A Link to the Past

Άλλη μία Παρασκευή η στήλη Γραμμόφωνο: Τα soundtracks που αγαπήσαμε είναι κοντά σας για να σας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο. Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο το The Legend of Zelda: A Link to the Past. Στην επιλογή της μουσικής ο Γιώργος Γιολδάσης.

Η μουσική έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της σειράς The Legend of Zelda και έχει συνδεθεί άμεσα με τον πολυτάλαντο μουσικό Koji Kondo. Όπως πολύ καλά καταλάβατε, αυτό το Σαββατοκύριακο θα μας κρατήσει συντροφιά το soundtrack του The Legend of Zelda: A Link to the Past. Πρόκειται για ένα από τα πρώτα μου παιχνίδια και ομολογώ ότι με μάγεψαν οι παραμυθένιοι ήχοι του, που με ταξίδευαν σε εποχές μεσαιωνικές.


Από το πρώτο κιόλας λεπτό διακρίνεται ο μεγαλοπρεπής ήχος των μπάσων και των drums που συνδυάζεται με μία εικόνα ξίφους και ασπίδας. Για να είμαι ειλικρινής, κάθε φορά που ενεργοποιούσα το SNES, περίμενα να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη εισαγωγή πριν πατήσω Start και ξεκινήσω την περιπέτειά μου. Αγαπημένο μου κομμάτι το Hyrule Field Main Theme, που το ακούμε πρώτη φορά στο συγκεκριμένο παιχνίδι και έχει γίνει κατά κάποιο τρόπο το σύμβολο της σειράς. Απολαύστε λοιπόν την υπέροχη μουσική του παιχνιδιού και ταξιδέψτε στον παραμυθένιο κόσμο της Hyrule.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • joehok
    • Ήχος εφέ και μουσική που ξεχειλίζει ατμόσφαιρα. Νομίζω θα πρέπει να κάνετε και ενα αφιέρωμα σε castlevania 4 και στο symphoy μετά.

    • T_K_L_L_LUIGI
    • Το a link to the past, έχει όντως μερικά από τα καλύτερα "κομμάτια" στη σειρά. Ιδιαίτερα σε επανεκτελέσεις με κανονική μουσική, καταλαβαίνεις το μεγαλείο του παιχνιδιού.

    • Volga
    • Οτι δεν είχε η εποχή εκείνη από γραφικά, τα έδωσε με το παραπάνω στη μουσική. Τι να πρωτοθυμηθείς και να νοσταλγήσεις.
      Zelda a Link to the past, Battletoads in Battlemaniacs, Donkey Kong Country, Street Fighter 2...

*