Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Γραμμόφωνο: Τα sountracks που αγαπήσαμε - Firefly

Άλλη μία εβδομάδα, η στήλη Γραμμόφωνο: Τα soundtracks που αγαπήσαμε είναι κοντά σας για να σας ταξιδέψει μελωδικά πίσω στον χρόνο. Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο το Firefly. Τη μουσική επιλέγει ο Νικήτας Καβουκλής.

To Firefly είναι ένα φουτουριστικό sci-fi shooter της Special FX Software, που κυκλοφόρησε η Ocean Software το 1988, σε Spectrum ZX και Commodore 64. Οι παίκτες πιλοτάρουν ένα FireFly και σκοπός τους είναι να καταστρέψουν τις πηγές ενέργειας του εχθρού, κάτι που θα οδηγήσει στην πλήρη κατάρρευση όλων των συστημάτων. Ο χάρτη του παιχνιδιού είναι χωρισμένος σε ζώνες και σε κάθε μία υπάρχουν τέσσερα σημεία ενδιαφέροντος που πρέπει να διαλύσετε με τα πυρά του Firefly. Ένα βασικό χαρακτηριστικό του gameplay είναι ότι τα πυρά που εκτοξεύετε περιστρέφονται γύρω από το μαχητικό σκάφος σας και στο τέλος επανέρχονται σε αυτό για εκ νέου χρησιμοποίηση. Έτσι αν ο παίκτης πατάει συνεχώς το auto-fire, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεμείνει, έστω και προσωρινά από πυρομαχικά.


Τη σύνθεση της μουσικής και των ηχητικών εφέ είχε επιμεληθεί ο Fred Gray (Batman: The Caped Crusader, Renegade, Ikari Warriors II: Victory Road κ.α.)



Πηγή: MobyGames, YouTube 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*