Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεινή Σαύρα: Είμαι ο Έλλην Οπαδός

*
Είμαι αλλεργικός στον οπαδισμό. Με βγάζει από τα ρούχα μου, με εκνευρίζει, με τσιτώνει, δεν αντιλαμβάνομαι την ύπαρξη του, δεν. Θέλετε κομματικό οπαδισμό, σιχασιά, θέλετε για ομάδες, εμετός, θέλετε για τα games…απορία, θέλετε για τα sites και τα μέσα ενημέρωσης, wait what;

«Τι θες ρε μάστορα; Τι θες μωρή δεινή σαύρα που έρχεσαι 44 χρονών απολίθωμα να έχεις και άποψη για τα videogames, Εδώ ο μέγας συντάκτης Τριαλαλάς Τραμπακουλίδης [σ.α.: αγαπημένος] έγραψε ότι η «VR εμπειρία των PS4 ιδιοκτητών» είναι ανεπανάληπτη. Τι ποιος είναι ο Τριαλαλάς; Πολύ καλύτερος από τον Παπαπαπαπαπαπαπύλου πως τον λένε που δεν έχει και μυαλά. Εμάς το σάιτ μας σκίζει και τα κάνει «πουσάνα όλα». Το παραπάνω παραλήρημα είναι απολύτως φανταστικό και δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια ή πραγματικά πρόσωπα. Μόνο που έχει.


Νέο λοιπόν πεδίο δόξης λαμπρό αδέρφια. Χουλιγκάνια 11 και 12 ετών ενημερωτικών τεχνολογικών sites που, παρά τις νουθεσίες των συντακτών και των υπευθύνων τους, τολμούν να βρίζουν κόσμο που πήγαινε σε εκθέσεις και έκανε ρεπορτάζ πριν αποτελέσουν καν ιδέα στο μυαλό του μπαμπά τους και της μαμάς τους. Που μετά βέβαια, έχοντας εμποτιστεί με αυτήν τη νοοτροπία, πάνε και κάνουν και αλλού τα ίδια, σε online games για την ομάδα τους, σε γήπεδα αντιστοίχως ή σε σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα όπου βέβαια την καρακοτσανάρα του αμολάνε και ενήλικες με IQ πατημένης και χρησιμοποιημένης τσίχλας.

Διαβάζοντας ένα post στη σελίδα κάποιας εταιρείας, είδα μια μεταφραστική κοτσάνα και από επαγγελματική διαστροφή έκανα ένα σχόλιο με ειρωνεία για το ΛΑΘΟΣ, όχι για το παιχνίδι. Αμέσως πετάχτηκε ένας από κάτω να μου πει να πάω να παίξω τις μπούρδες τις αντίπαλης εταιρείας και να μην ειρωνεύομαι ο ΑΣΧΕΤΟΣ [σ.α.: Ε ναι, λίγο Chivas επιτέλους.]. Πέτυχε το τζάκποτ ο τύπος. Έκραξε επαγγελματία μεταφραστή και συντάκτη τεχνολογίας με ειδίκευση στα racing games και αδυναμία στη σειρά Forza. Ο τίτλος ήταν το Forza Horizon 4. Άμα ξέρεις όταν μιλάς και σε ποιον μιλάς ρε παιδάκι μου όμως…

Από εκεί και πέρα δεν θα συζητήσω καν για τον εμετό που ζήσαμε όλες τις μέρες της Ε3 με τον κάθε πικραμένο να βλέπει την εταιρεία του να κερδίζει στην παρουσίαση (ναι παιδιά, υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι η Nintendo κέρδισε την Ε3, μα τον Μανιτού), μακάρι να έβγαλε τη Μία Καλίφα να παίζει φλάουτο φορώντας κόκκινο μπουρνούζι με μπλε ροδάκια και ψέλνοντας τον ύμνο των ναυτοπροσκόπων. Αν, δε, έκανες κάνα λάθος και πήγαινες κόντρα, ιιιιιιιι απαπαπά. Έπεφτε το θείο μένος και η θεία δίκη μη σας πω και η θεία Σωτηρούλα από το χωριό να φάνε τον αμαρτωλό που αμφισβήτησε την όποια εταιρεία. Αλλά τι να περιμένεις από τον Βέζο και το Enternity, εδώ έβαλε 9 στο God of War.

Θα έμπαινα και στο εθνικό οπαδιλίκι, αλλά είναι λεπτό θέμα και η άποψή μου μη δημοφιλής, οπότε θα την κρατήσω για τον εαυτό μου και όσους με βλέπουν στο Facebook. Πάντως η τύφλα και το μίσος δεν είναι πράγματα που δεν έχουν σχέση με τη ρητορική μίσους που γεννά Μπαρμπαρούσηδες και υμνητές της χούντας. Και όλα αυτά εντάσσονται στα όσα έχω σιχαθεί.

Μπορεί να φταίει η ρουφιάνα η ηλικία μου και το γεγονός ότι προτεραιότητα στον αξιακό μου κώδικά έχουν πια εντελώς άλλα πράγματα από το αν έκλασε η Sony ή ρεύτηκε η Microsoft (η Nintendo κέρδισε την E3 δεν ρεύεται και κλάνει). Αλλά πες αυτό το έχουμε συνηθίσει. Ειλικρινά σοκαρίστηκα από τους οπαδούς “sites” που τολμούν να την πέσουν σε καταξιωμένους επαγγελματίες για να υποστηρίξουν τι; Ένα site που διαβάζουν στο internet… Κλείνοντας, να δηλώσω ότι απαιτώ την άμεση δημιουργία του συλλόγου των προσωπικών μου χουλιγκάνων που θα δέρνουν, θα σπάνε βιτρίνες και θα βρίζουν όποιον με πειράζει, αλαλάζοντας το σύνθημα, «Σαύρα θυμήσου για σένα σκοτωνόμαστε εμείς οι οπαδοί σου».

Καλησπέρα σας και καλά μυαλά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*