Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ιστορίες του καναπέ: Άνοιξη, Peaky Blinders και άλλα

*
Ο Παναγιώτης Πετρόπουλος προτείνει νέες σειρές και ταινίες για τις μέρες που διανύουμε, μέσω του νέου κείμενου για τη στήλη «Ιστορίες του καναπέ».

Η φετινή άνοιξη μας βρίσκει πάλι κλεισμένους μέσα στα σπίτια μας, με περισσότερο κρύο απ’ ότι η προηγούμενη, όμως τώρα υποτίθεται έχουμε συνηθίσει και έχουμε συμφιλιωθεί με το “καθεστώς”. Μιας και τώρα άνοιξαν πάλι τα κομμωτήρια και δημοσιεύτηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του έκτου κύκλου του Peaky Blinders, θα μπορούσε κανείς να δοκιμάσει το κούρεμα των Shelbys. Ο καιρός ενδείκνυται για τέτοια πειράματα, ποιος θα μας δει.




Στις 19 Μαρτίου έκανε πρεμιέρα το The Falcon and the Winter Soldier στο Disney+ (η υπηρεσία δεν έχει έρθει ακόμα στα μέρη μας, ούτε και ξέρουμε πότε ακριβώς θα το κάνει). Η Marvel επέλεξε να συνεχίσει το storyline του Sam Wilson υπό τη μορφή σειράς, φέρνοντάς μας περισσότερες περιπέτειες του… νέου Captain America/Falcon, Sam Wilson (spoiler από το Avengers: Endgame;) μαζί με τον Winter Soldier, Bucky Barnes. Μαζί με την πρεμιέρα του show ήρθε κι η ακύρωση των αινιγματικών υπαινιγμών ότι θα ξαναδούμε τον Chris Evans στον εμβληματικό ρόλο του αυθεντικού Captain America. Κάποια πράγματα ανήκουν στο παρελθόν.



Στην τρίτη σεζόν του Genius που προβλήθηκε μεταξύ 21 και 24 Μαρτίου βλέπουμε τη ζωή της Aretha Franklin. Το anthology period drama των Noah Pink και Kenneth Biller επιστρέφει με 8 νέα επεισόδια στο δίκτυο του National Geographic και ακολουθεί το βίο της τεράστιας τραγουδίστριας που έφυγε από τη ζωή πριν από σχεδόν δύο χρόνια. Η Mrs. Murphy από το The Blues Brothers γνώρισε τεράστια επιτυχία ύστερα από τη συνεργασία της με την Atlantic Records το 1966 ενώ η δισκογραφία της έφτασε τους 38 δίσκους μέχρι το 2014. Στη σειρά θα την ενσαρκώσει η Cynthia Erivo (Harriet, The Outsider). Το Genius θα επιστρέψει και για 4ο κύκλο επεισοδίων, αυτήν τη φορά μέσα από το Disney+, αφηγούμενο τη ζωή του Martin Luther King Jr., πιθανότατα μέσα στο 2022.



Το Deadly Illusions είναι το νέο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix, διαθέσιμο από τις 18 Μαρτίου. Μια συγγραφέας που δε νιώθει έμπνευση να συνεχίσει την επιτυχημένη σειρά μυθιστορημάτων της προσλαμβάνει νταντά για τα παιδιά, έτσι ώστε να αποφορτιστεί και να πάρει απόφαση να γράψει. Αντίθετα αποφασίζει να έρθει πιο κοντά στην νταντά, η οποία γρήγορα μετατρέπεται σε υπηρέτρια του σπιτιού, έχοντας παράλληλα συνεχείς φαντασιώσεις για πράγματα που σίγουρα καμία γυναίκα δεν είχε ποτέ πραγματικά φαντασιώσεις. Μετά το πρώτο μισό της ταινίας γίνονται αλλεπάλληλες προσπάθειες για την ανατροπή που κανείς δεν περίμενε από ένα παραλίγο porn show, προσφέροντας αν μη τι άλλο άφθονο γέλιο. Και μόνο εξαιτίας αυτού, κάθε παρέα του καναπέ πρέπει να την παρακολουθήσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*