Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καλή χρονιά, ευτυχισμένο το 2020!

*
Η συντακτική ομάδα του Enternity εύχεται σε όλους και σε όλες καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2020!

Το 2019 είναι και επίσημα παρελθόν και πλέον έχουμε μπροστά μας μια σεζόν γεμάτη εκπλήξεις και αρκετά νέα παιχνίδια. Μην ξεχνάμε πως φέτος θα δούμε προς τα τέλη της χρονιάς και τις νέες κονσόλες (PlayStation 5 και Xbox/Xbox Series X), ενώ και όπως είναι λογικό μια τέτοια κίνηση θα φέρει ακόμη περισσότερα παιχνίδια εκείνους τους μήνες. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, η χρονιά από το Σεπτέμβριο και μετά θα είναι φουλ από κυκλοφορίες, ενώ δεν γίνεται να μην υπολογίσει κανείς πως μιλάμε και για μια σεζόν που πριν την E3 2020 θα μας φέρει δύο από τα πιο αναμενόμενα games αυτής της γενιάς, το The Last of Us: Part II και το Cyberpunk 2077. Για να μην πούμε για το Ghost of Tsushima που θα ακολουθήσει (λογικά μετά την Ε3) ή για όσα ακόμη κρατούν οι εταιρείες για να ρίξουν στην αγορά.




Το 2019 ήταν από τις καλύτερες χρονιές του Enternity σε επίπεδο επισκεψιμότητας και σας ευχαριστούμε άλλη μια φορά γι’ αυτό. Συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας υπό αντίξοες για τα media συνθήκες και κάθε click στη δουλειά μας είναι η δύναμη που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε το ίδιο παθιασμένα, αυτό το ταξίδι που ξεκίνησε το 2011. Όπως φαίνεται, θα ζήσουμε παρέα άλλη μια εξαιρετική σεζόν για το gaming, οπότε δεν έχουμε παρά να ανανεώσουμε το ραντεβού μας μετά τις γιορτές με ακόμη περισσότερες παρουσιάσεις και αφιερώματα.

Καλή χρονιά με υγεία κι ευτυχία για εσάς και τις οικογένειές σας! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Algren
    • Και σας ευχαριστούμε γι αυτό, που είστε δίπλα μας για την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Βρε click και ξαναclick! Καλή χρονιά!!!

    • mysterious
    • Mου φαινεται απιστευτο οτι σχεδον κλεινει δεκαετια απο τη γεννηση του enternity...σαν χθες θυμαμαι που το πρωτοειδα κι απο τοτε κολλησα για τα καλα.Δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ site που εχω απενεργοποιημενο το adblock.Στον ατελειωτο σωρο απο χαμηλης ποιοτητας sites,fake news,αδιασταυρωτων ειδησεων,ιντριγκαδορικων τιτλων-αρθρων μονο και μονο για να "πουλησουν"......το enternity ειναι η φωτεινη εξαιρεση που εγινε λατρεια και σχεδον εδω και μια δεκαετια αγαπημενη συνηθεια,καθημερινοτητα,παρεα.Συνεχιστε ετσι παιδια και χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους με υγεια!

*