Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κόψε-Ράψε: Νέα χρονιά μπροστά μας

*
Ο Λεωνίδας Μαστέλλος καταγράφει στο νέο κείμενο της στήλης του "Κόψε-Ράψε", τι περιμένει το 2020.

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους. Δεν τα έχουμε πει, αν και ο Ιανουάριος βρίσκεται στα τελειώματα. Ας ξεκινήσουμε λίγο απότομα.


Διανύουμε μια μάλλον αναμενόμενη περίοδο. Είναι, όπως δείχνουν τα πράγματα, η τελευταία χρονιά της «current gen», οπότε όλοι ασχολούμαστε με τις φήμες που αφορούν τα επόμενα μηχανήματα. Απ’ όλα έχει ο μπαξές. Θέλετε μια εκτίμηση για την τιμή του PS5; Έχουμε, εννοείται. Θέλετε να δείτε τις θύρες του Xbox Series X σε φωτογραφία; Φυσικά και έχουμε, fake και επιβεβαιωμένες. Μήπως θα θέλατε να μάθετε πότε θα αποκαλυφθεί το PS5; Δεν θα μείνετε παραπονεμένοι.

Παραπονεμένοι μπορεί να μείνετε από τις πολλές καθυστερήσεις τίτλων, που ανακοινώνονται εδώ και εκεί, δείγμα ίσως και της αναστάτωσης που προκαλεί η επικείμενη κυκλοφορία των νέων μηχανημάτων. Ποιος τίτλος θα κυκλοφορήσει μόνο σε «current gen» και ποιος θα κάνει το βήμα και στην επόμενη;

Σε όλο αυτόν το χαμό, η Nintendo κοιμάται. Ή μάλλον απουσιάζει επιδεικτικά. Ακούστηκε κάποια στιγμή η φήμη για Switch Pro ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται (που λογικά ετοιμάζεται), αλλά τη φήμη την ακούγαμε και πέρυσι, πριν από την κυκλοφορία του Lite. Σίγουρα δεν θα μείνει άπραγη, αλλά δείχνει αστείο το ότι φαίνεται εξαφανισμένη από το παιχνίδι εντυπώσεων των άλλων δύο. Ίσως είναι έξυπνη η στάση της. Θα δείξει.

Κατά τα άλλα, φαίνεται πως δεν θα γλιτώσουμε ακόμα από τις λίστες των site. Σαν αυτές που ανέφερα σε προηγούμενη στήλη (Τα 10 καλύτερα κ.λπ.). Όμως τώρα εμφανίζονται λίγο διαφορετικά. Είναι λίστες για τα πιο πολυαναμενόμενα, τα παιχνίδια που ΠΡΕΠΕΙ να παίξει κανείς φέτος, οι σημαντικότεροι τίτλοι της χρονιάς που διανύουμε κ.ο.κ. Δεν είναι κακό που υπάρχουν. Όλα έχουν το σκοπό και τη θέση τους. Το αστείο είναι το πόσο κυκλική είναι μια χρονιά της βιομηχανίας, πόσα πράγματα επαναλαμβάνονται με μικρές αλλαγές.

Σε προσωπικό επίπεδο, έχω εννοείται την περιέργεια να μάθω περισσότερα για τα νέα μηχανήματα όπως όλοι, στεναχωριέμαι αλλά την καταλαβαίνω την καθυστέρηση του The Last of Us Part II, μετράω κρυφά τις μέρες για την κυκλοφορία του Ori and the Will of the Wisps [σ.α.: Τι ύπουλο αίτημα για review ήταν αυτό συνάδελφε;] και παλεύω να τελειώσω το Shadow of the Tomb Raider που αποδεικνύεται πολύ του γούστου μου. Έκανα και μια προσπάθεια με το Ring Fit Adventure, αλλά αυτό δεν έχει νόημα σε κείμενο. Η εικόνα ήταν όλα τα λεφτά.

Α έπαιξα και EyeToy: Play… αυτό του PS2. Αλήθεια.

Δεν σας νοιάζει; Ε τι, μόνο οι άλλοι θα γράφουν λίστες για τη νέα χρονιά; Θα γράψω και εγώ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*