Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το τρένο των αναμνήσεων: Scapeghost

Η Level 9 Computing δραστηριοποιήθηκε στη βιομηχανία των video games από το 1981 έως και το 1991. Μία από τις δημιουργίες της ήταν τον Scapeghost, που σχεδιάστηκε από τον Peter Austin και ήταν το τελευταίο text adventure game που κυκλοφόρησε η εταιρεία. Έγινε διαθέσιμο το 1989 σε Amiga, Amstrad CPC, Amstrad PCW, Atari 8-bit, Atari ST, BBC Micro, Commodore 64, MS-DOS PC και ZX Spectrum. Σε κάποιες από τις πλατφόρμες, πέρα από το κείμενο, υπήρχαν και εικόνες, που απλά συμπλήρωναν το puzzle της ατμόσφαιρας.

Πρωταγωνιστής είναι ο επιτυχημένος αστυνομικός detective Alan Chance, που σκοτώνεται την ώρα του καθήκοντος, κατά τη διάρκεια εφόδου σε άντρο ναρκωτικών.Ο συνεργάτης του αγνοείται και οι συνάδελφοί του πιστεύουν πως, η ανικανότητα του Chance είναι εκείνη που οδήγησε στον θάνατό του. Επιστρέφει όμως ως φάντασμα και οι φυσικές του δυνάμεις έχουν αντικατασταθεί από ψυχικές. Ξεκινώντας από την κηδεία του, θα πρέπει να παρακολουθεί συζητήσεις για να αποκαλύπτει στοιχεία.


Ένας από τους αρχικούς του στόχους είναι οι εύρεση αντικειμένων που θα τον βοηθήσουν να ενισχύσει τις νέες του δυνάμεις. Βοηθοί του θα είναι άλλες υπάρξεις που έχουν επίσης ταξιδέψει στον άλλο κόσμο, όπως ο Joe Danby, ιδιοκτήτης pub. Tο φάντασμα του Chance έχει διορία τριών ημερών για να διαλευκάνει το έγκλημα που του κόστισε τη ζωή του, να αποκαταστήσει την υπόληψή του και να σώσει τον συνεργάτη του. Οι τρεις μέρες έχουν και τίτλους. November Graveyard, Haunted House, Poltergeist και είναι δυνατό να παιχτούν ανεξάρτητα μεταξύ τους.



Πηγές: Wikipedia, MobyGames 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*