
Η multiplayer beta προσφέρει το χάρτη Skyline, με τη δράση να εξελίσσεται στις οροφές κτιρίων που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δύο ξεχωριστά game modes, τα Instant Action και Crash Site με το πρώτο να ακολουθεί την κλασική διαδικασία deathmatch αγώνων. Οι δύο ομάδες ξεκινούν από συγκεκριμένα σημεία μέσα στο επίπεδο και προσπαθούν να εξοντώσουν η μία την άλλη, εκμεταλλευόμενες τόσο τα αντικείμενα του χώρου που προσφέρουν απόκρυψη, όσο και τα διάφορα όπλα που είναι διαθέσιμα. Αξίζει να σημειωθεί πως η Crytek δε διαθέτει στους παίκτες άμεσα όλο τον προσφερόμενο οπλισμό, αλλά τους καλεί να τον φανερώσουν, μετά από συγκεκριμένο αριθμό μαχών και επιτευγμάτων, που απεικονίζονται μέσα από ένα σύστημα leveling.

To δεύτερο mode (Crash Site) προσφέρει δράση με εντελώς διαφορετικό τρόπο, αφού κάθε ομάδα καλείται να προστατέψει μία σειρά από pods που πέφτουν από τον ουρανό για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Για να απολαύσει κάποιος αυτό το mode απαιτείται να φτάσει το χαρακτήρα του στο 6ο επίπεδο, κάτι που απαιτεί περίπου μία ώρα online δράσης. Μόλις αποκτήσει πάντως κάποιος τη δυνατότητα να συμμετέχει στο Crash Site, μπορεί να κάνει invite οποιοδήποτε φίλο έχει στη friends list του, επιτρέποντάς του να παρακάμψει αυτή την άτυπη διαδικασία qualification. Ξεκινώντας τη μάχη, κάθε παίκτης μπορεί να διαλέξει ένα πρωτεύον και ένα δευτερεύον όπλο, μία χειροβομβίδα και δύο ειδικές κινήσεις.
Όσον αφορά στις ειδικές κινήσεις, ο παίκτης μπορεί να αξιοποιήσει αρχικά μία ενίσχυση της ασπίδας της στολής, καθώς και τη δυνατότητα να μείνει αόρατος για μικρό χρονικό διάστημα. Η ειδική μπάρα ενέργειας στο κάτω δεξιά μέρος παίζει σημαντικό ρόλο στο πόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε μία από αυτές τις δυνάμεις, στην προσπάθεια της Crytek να μην κάνει τους παίκτες ανίκητους. Αντιθέτως, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο πότε θα αξιοποιηθεί κάθε μία από τις ειδικές αυτές κινήσεις, τόσο για να δημιουργηθούν οι απαραίτητες συνθήκες για ένα stealth kill, όσο και για να εκμεταλλευτεί ο παίκτης μία στρατηγικής σημασία θέση στο χάρτη. Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως κάθε class (που φανερώνεται μετά από κάποια levels) έχει και συγκεκριμένες δυνάμεις που μπορεί να εκμεταλλευτεί αναλόγως.

Έχοντας έρθει ήδη σε επαφή με το Crysis 2 τόσο στην Ε3, όσο και στη GamesCom και στο EA Showcase του περσινού φθινοπώρου, το Enternity μπορεί να ισχυριστεί ότι η ομάδα ανάπτυξης έκανε αρκετές "εκπτώσεις" σε περιεχόμενο και λεπτομέρεια, έτσι ώστε το demo να μην είναι πολύ μεγάλο σε όγκο και να διατεθεί άμεσα στο κοινό. Ο τεχνικός τομέας δεν παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα, ωστόσο τα textures δείχνουν πιο «φτωχά» και τα όπλα απεικονίζονται με λιγότερη λεπτομέρεια. Οι φωτισμοί από την πλευρά τους είναι όσο πιο ρεαλιστικοί γίνεται, παρουσιάζοντας εξαιρετικές αντανακλάσεις τόσο στο περιβάλλον, όσο και στις στολές των χαρακτήρων, ενώ και ο πλουραλισμός των ηχητικών εφέ δίνει το δικό του «χρώμα» στη μάχη.

Ο χειρισμός είναι μεν άμεσος, παρουσιάζει παρόλα αυτά κάποια προβλήματα, καθώς στη demo έκδοση δείχνει να υποφέρει από μία χρονοκαθυστέρηση ελάχιστων δευτερολέπτων που σίγουρα θα ενοχλήσει τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Στα συν του τίτλου πάντως συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα μεγάλων αλμάτων και αυτόματης ανάβασης σε οποιοδήποτε αντικείμενο μεσαίου ύψους, χωρίς διακοπή κατά τη διάρκεια της κίνησης του χαρακτήρα. Η πρώτη εικόνα του Crysis 2 δίνει την εντύπωση ότι έχουμε να κάνουμε με μία πολύ καλή προσπάθεια μεταφοράς που θα προσφέρει πολλές ώρες διασκέδασης σε offline και online mode. Περισσότερα, στο review του τίτλου που θα προηγηθεί λίγες ημέρες της κυκλοφορίας του, η οποία έχει οριστεί για τις 25 Μαρτίου σε PC, PlayStation 3 και Xbox 360.




Παιδιά, εγώ πήγα να παίξω τρια παιχνίδια, και στα τρία μου chrashαρε το Xbox στην loading screen πριν αρχίσει το ματς και αναγκάστηκα να κλείσω το Χbox. Ε, το διέγραψα και εγώ το demo.
Περίεργο αυτό που λες φίλε, δεν το άκουσα από κανέναν άλλο. Πάντως, εγώ προσωπικά δεν εντυπωσιάστηκα από το παιχνίδι, και θεωρώ ότι τα γραφικά του Multi στην beta είναι "κομμένα" σε ποιότητα και framerate.
Ευελπιστώ στο campaign να μη δούμε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Καλό και το gameplay, αλλά όταν κάποιος αναφέρει το όνομα του Crysis αλλού πάει το μυαλό του..
αν δε το δω στο PC δε θα έχω άποψη... πάντως με gamepad, δε μου γέμισε το μάτι, άσε που πρέπει να πέθανα 15 φορές :P
Ε ναι! Εντάξει, είναι όλοι οι λιωμενάκηδες μέσα και με το που μπαίνεις σε έχουν για μεζέ. Περιμένουν που θα κάνεις respawn για να σε σφάξουν! Όντως όπως λέει ο Δημήτρης, το Crysis 2 είναι για PC :)
Εχουν ανακοινωθει οι απαιτησεις για pc η οχι ακομα?
Δε νομίζω ότι μέχρι σήμερα έχουν πει κάτι για specs ακόμα...
Το οτι η εκδοση για PS3 ειναι ακομη στο σκοτος θα πρεπει να μας ανυσηχει;
Ειχαν πει αυτα http://www.computerandvideogames.com/242728/news/crysis-2-ps3-performs-better-than-360-version/¨
Λεγαν πως οι εκδοσεις για κονσολες θα ειναι ιδιες πανω κατω. Αλλα δυο μηνες πριν την κυκλοφορια μουγγα για την PS3 εκδοση.. κατι μου λεει πως μαπα θα ειναι.. :(
Το μόνο αρνητικό για αυτό το παιχνίδι θα είναι οι απαιτήσεις του στην PcVersion=/ Κατά τα άλλα φαίνεται εξαιρετικό;)
opws exw pei kai se kati alla post tetoia game egw den ta xairomai se konsoles para se pc,o xeirismos me xeiristhria pou tin dinei sta neura!!
Του αξίζει κάτι καλό...τόσα πέρασε..!
μεχρι και ο james cameron το αναγνωρισε