Πριν λίγο καιρό είδαμε ένα βίντεο που παρουσίαζε δίπλα-δίπλα τις εκδόσεις του Xbox 360 και του PC για το Crysis 2. Οι διαφορές ήταν αρκετές, όμως ακόμα χειρότερα φαίνεται πως ήταν τα πράγματα για την PlayStation 3 έκδοση. Σύμφωνα με αρκετά previews, η έκδοση για το σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας της Sony «υποφέρει» από χαμηλό frame rate. Όμως, μιλώντας στο PlayStation Blog ο executive producer της παραγωγής Nathan Camarillo δήλωσε:«To έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ, αν βάλετε δίπλα-δίπλα τις εκδόσεις PS3 και 360 σας προκαλώ να βρείτε οποιαδήποτε ουσιώδη διαφορά. Εγώ πάντως δε βλέπω καμία».

Εν συνεχεία, ο Camarillo συνέχισε λέγοντας πως και τα δύο συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας μπόρεσαν να φτάσουν της έκδοση του PC: «Ένα βασικό χαρακτηριστικό της CryEngine 3 είναι να μπορεί να διαμορφώνεται, έτσι ώστε να δίνει σε κάθε πλατφόρμα το αποτέλεσμα που θέλουμε να βγάλουμε από αυτήν. Θέλουμε ακριβώς την ίδια εμπειρία στο gameplay, την ίδια διασκέδαση, την ίδια ένταση, όλα εκείνα τα στοιχεία στα γραφικά που χρειάζονται οι παίκτες για να καταλάβουν και να απολαύσουν τον κάθε τίτλο ξεχωριστά».
Αλλάζει όνομα η COSMOTE TV, αυτό είναι το νέο
Η επιβεβαιωση ή η διαψευση θα ερθει σε λιγες μερες! Κοντος ψαλμος...
Mkari na ne etsi alla den to nomizw opws fanike ke apo to demo ;p
Το θεμα ειναι τα reviews να γινοντουσαν και στα τρια formats ωστε να ξεραμε για τα γραφικα. Φυσικα και η εκδοση για το PC θα ειναι η καλυτερη αλλα στην αλλη περιπτωση τα περισσοτερα reviews θα γινουν στο 360 και θα πρεπει να καταλαβαινουμε απο το ιντερνετ τις διαφορες με την εκδοση του PS3. Αν και ειμαι 100% σιγουρος πως του 360 θα ειναι καλυτερη, οποτε θα το παρω εκει το θεμα ειναι αμα αξιζει να βαλω και συνδρομη αφου παιζω λιγες ωρες online. (φτανω μεχρι 20-30 lv. και μετα το παραταω.....) :/
Κάθε φορά τα ίδια λένε, αλλά τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια οι διαφορές των multiplatform στις δύο κονσόλες είναι μηδαμινές.
μακάρι για να μπορέσουν όλοι να το χαρούν σωστά και τίμια.
Μάλιστα... Αυτές οι συοπερ-ντουπερ-ουαου δυνατότητες του PS3, σε ποιον τίτλο επιτέλους θα κάνουν την διαφορά???
Σωστός ο nfs_maniac, +1.
nfs_maniac Uncharted,Killzone,GT και δεν συμμαζευεται....
Τωρα σχετικα με το Crysis μικροδιαφορες θα υπαρχουν,δεν μπορει,τωρα υπερ ποιας πλευρας θα δουμε αρκει να τρεχει αξιοπρεπως και στις δυο πλατφορμες.
Δεν είναι το ίδιο φίλε μου. Μου αναφέρεις τίτλους αποκλειστικότητες, για τους οποίους φυσικά δεν υπάρχει σύγκριση με άλλη κονσόλα. Στα multiplatform που μπορεί να υπάρξει σύγκριση, εγώ δεν βλέπω κάποια διαφορά...
Λιγες μερες εμεινα για να μαθουμε την αληθεια. :)
Παντως το demo στο PS3 ηταν χαλια,μα χαλια.Το fram-rate επεφτε συνεχως,δεν αντεξα και το παρατησα.Παλι καλα που το κατεβασαν.Ελπιζω στην τελικη εκδοση να εχουν διορθωσει τα προβληματα.
Εφυγε αγορα για PC!
Mα σε αυτο το θεμα δεν φταιει η Χ Υ κονσολα αλλα οι προγραματιστες που η βαριουνται η δεν ειναι ικανοι.Αλωστε οι εποχες που οι multy τιτλοι υστερουσαν στο PS3 περασσαν και πλεον ειναι τουλαχιστων ανταξιοι του 360(εξεαιρειται το Bayonetta):p
Δε διαφωνώ, αλλα δε μου λέει κάτι εμένα σαν καταναλωτής. Εγώ θέλω να δω την διαφορά που κάνει το μηχάνημα, και το οποίο το πλήρωσα χρυσό. Τώρα το ποιος θα φτιάξει το παιχνίδι, μου είναι αδιάφορο