Μέσω του επίσημου blog της CD Projekt RED, ο συνιδρυτής της εταιρείας Marcin Iwinski ανακοίνωσε ότι οι παίκτες του επερχόμενου The Witcher 3: Wild Hunt δεν θα πρέπει να ανησυχούν σχετικά με το DRM. Συγκεκριμένα, το στέλεχος της CD Projekt αναφέρει ότι «μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της εταιρείας για τις συμφωνίες διανομής του The Witcher 3 στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, υπήρξαν κάποιες ανησυχίες σχετικά με το DRM και τα προηγούμενα νομικά ζητήματα με The Witcher 2. Θα ήθελα να πω δυνατά και καθαρά ότι η PC έκδοση του The Witcher 3 δεν θα έχει κανένα απολύτως DRM από την ημέρα κυκλοφορίας του».

Στη συνέχεια ο Marcin Iwinski τόνισε: «Δεν έχει σημασία αν θα επιλέξετε να το αγοράσετε το παιχνίδι από το GOG.com και να μας υποστηρίξετε άμεσα ή αν θα αγοράσετε το παιχνίδι σε retail μορφή, θα έχετε μία 100% DRM-free εμπειρία και αυτό ισχύει και για ολόκληρο τον κόσμο. Έχουμε ανακατευτεί στο παρελθόν με το DRM και πήραμε το μάθημά μας. Ακόμα και η πλατφόρμα Steam δεν εξαιρείται από αυτή τη πολιτική».
Αλλάζει όνομα η COSMOTE TV, αυτό είναι το νέο
Με πιάνεται αδιάβαστο παιδιά. Ας μου θυμήσει κάποιος τι είναι το DRM ......
DRM ή Διαχείριση Ψηφιακών Περιορισμών είναι η πρακτική της επιβολής τεχνολογικών περιορισμών που ελέγχουν ό, τι οι χρήστες μπορούν να κάνουν με τα ψηφιακά μέσα. Όταν ένα πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να εμποδίζει την αντιγραφή ή μοιράζονται ένα τραγούδι, διαβάζοντας ένα ebook σε άλλη συσκευή, ή παίζοντας ένα single-player παιχνίδι χωρίς σύνδεση στο Internet, είσαι περιορισμένος από DRM. Αυτό επικεντρώνεται έλεγχο επί της παραγωγής και της διανομής των μέσων ενημέρωσης, δίνοντας DRM μικροπωλητές τη δύναμη να πραγματοποιήσει μαζικές ψηφιακές καψίματα βιβλίων και τη διεξαγωγή μεγάλης κλίμακας επιτήρησης πάνω media ανθρώπων συνήθειες των τηλεθεατών.Αν κάποιος μπορεί να το εξηγήσει σε πιο απλά ελληνικά, please ας το κάνει!
Μακάρι να το ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες αυτό, μου την σπάει αρκετά που όποιο παιχνίδι αγοράζω πρέπει να το περάσω στο steam, παρά τα πλεονεκτήματα της εν λόγω ψηφιακής πλατφόρμας,
Δωσε πονο μωρη CD Projekt RED...
Μπράβο τους και πάλι μπράβο τους! Γέλασα πολύ με το zero.zip.nada
Όταν respect αποκτά ονομασία...CD Projekt RED.Χαχα κι εγώ γέλασα με το zero.zip.nada.