Μιλώντας στην ιστοσελίδα ScrawlFX ο international brand manager της Techland Blazej Krakowiak επιβεβαίωσε πως η εταιρία σχεδιάζει τη διάθεση ενός demo για τον επερχόμενο τίτλο της Call of Juarez: The Cartel, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα κυκλοφορήσει πριν ή μετά το λανσάρισμα της παραγωγής. Επίσης μίλησε για τον νέο, πρωτότυπο αριθμό co-op παικτών, ο οποίος δεν μένει στους παραδοσιακούς δύο ή τέσσερις, αλλά προσφέρει εμπειρία για τρεις συμμετέχοντες.

«Σκεφτόμαστε την κυκλοφορία ενός demo, οπότε μπορείτε να το περιμένετε και να το κρίνετε εκ του ασφαλούς», είπε ο Krakowiak και πρόσθεσε: «γιατί στο co-op βλέπουμε συνεχώς 2 ή 4 παίκτες; Είχαμε την ιδέα μιας ιστορίας τριών χαρακτήρων και από την στιγμή που αυτή (η ιστορία) είναι τόσο σημαντική, αποφασίσαμε πως θα δημιουργήσουμε ένα co-op για τρεις». Το Call of Juarez: The Cartel θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο καλοκαίρι για Xbox 360, PlayStation 3 και PC.
Μεγάλο ποσοστό των παικτών ακυρώνουν τις συνδρομές σε Game Pass και PS Plus λόγω των αυξήσεων στις τιμές
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity