Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Destiny 2: Ban για έναν από τους πρώτου παίκτες που ολοκλήρωσε το Vault of Glass λόγω ονόματος

*
Η Bungie αναγκάστηκε να κάνει ban έναν από τους πρώτους χρήστες που ολοκλήρωσαν το νέο Vault of Glass του Destiny 2, λίγο μετά την εμφάνιση του ονόματός του στο World’s First Raid Report Page. Η While Clan Elysium ήταν η πρώτη που ολοκλήρωσε το νέο raid σε 1 ώρα, 43 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα, ενώ η δεύτερη το κατάφερε σε 2 ώρες, 24 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα. Στη λίστα των παικτών της δεύτερης πάντως εμφανίστηκε παίκτες με το gamertag #BlackLivesDontMatter, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της εταιρείας, όπως μαρτυρά και το σχετικό post του senior community manager Dylan Gafner.



O παίκτης πάντως δεν φάνηκε να μετανιώνει για αυτό το όνομα και μάλιστα μετά τον πρώτο σάλο, το άλλαξε σε κάτι εξίσου προσβλητικό, το “Stop crying, they don’t”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*