Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Diablo III για κονσόλες

Μπορεί η Blizzard να έχει καταστήσει σαφές ότι η προτεραιότητά της είναι να ολοκληρώσει την ανάπτυξη του Diablo III σε PCs, ωστόσο για άλλη μια φορά έριξε λάδι στη φωτιά και έκανε τους κατόχους οικιακών συστημάτων να αγωνιούν για το πολυπόθητο «ναι». Ο CEO του studio Mike Morhaime δήλωσε στο MCV πως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο μιας τέτοιας μεταφοράς.



«Ναι, αναζητούμε developers για κονσόλες, ωστόσο στην παρούσα φάση γίνονται κάποιες διερευνητικές επαφές. Χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για να φτιάξουμε ένα καλό Diablo για format πλην του PC, αλλά θα σας έλεγα ψέματα αν ισχυριζόμουν ότι δεν το εξετάζουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.


GTA 5: Δωρεάν από 18 Ιουνίου η αναβάθμιση σε κονσόλες PS5, Xbox Series X|S ώστε να ετοιμαστείτε για το GTA 6

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
12 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Blizzard Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Diablo III PC
    • 18+ pegi 18+
      • 6.9 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (53)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://eu.battle.net/d3/en/ FOLLOWERS 5 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 7.5

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GeorgeGR
    • Είναι πολύ σημαντική απόφαση να μεταφέρουν αυτό τον τίτλο σε κονσόλες, γιατί όπως λέει ο φίλος nfs, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαλάσει ιδιαίτερα ο χειρισμός. Και η Blizzard δεν αστειεύεται με αυτά...

    • ViLb
    • τα ίδια λέγαμε για την Bioware και είδαμε πως αλλάζουν σιγά σιγά τα παιχνίδια της GeorgeGR.

      Εξάλου, ξαναθυμίζω. το Diablo 1 είχε βγει και σε κονσόλες, δεν είναι καθόλου απίθανο να βγει και αυτό.

    • ViLb
    • αυτό είναι αλήθεια αλλά μας πειράζει?
      αν του PC μείνει του PC και της κονσόλας αλλάξει για να είναι της κονσόλας, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

    • nfs_maniac
    • Απλώς κάποια παιχνίδια είναι συνδεδεμένα με Η/Υ και κάποια άλλα με κονσόλες. Σίγουρα δεν έχει την ίδια αίσθηση πχ το Football Manager για PC με την αντίστοιχη έκδοση για κονσόλες

    • KoulisHHH
    • Άμα είναι copy paste απο τη PC version είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι απο fail εώς κακό,οπότε ας το ψάξουν το θέμα να το μελετήσουν και να βγάλουν ένα πληρέστατο και ολοκληρωμένο DIablo 3 για κονσόλες.

    • Ashirogi
    • Άμα θέλουν να κάνουν καλό port θα το κάνουν, μην κοροϊδευόμαστε τώρα. Στη τελική δίνεις υποστήριξη και για mouse/keyboard και τελειώνει εκεί το παραμύθι.

    • Shepard
    • Οτι αθ βγει στις κονσολες το θεωρω δεδομενο πλεον! Το θεμα ειναι ποσο αργοτερα απο την εκδοση για PC/Mac!

*