Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep 01: νέο Zelda, PlayStation Q Lite, ASUS ROG Ally και άλλα

*
Το πρώτο επεισόδιο του νέου μας Gametech Playground cast αναλύει τα όσα είδαμε στο The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, πληροφορίες για το ASUS ROG Ally, τα όσα περιμένουμε από το PlayStation Q Lite και άλλα θέματα.

Η ιδέα μας για ένα video-podcast στο Enternity δεν είναι νέα. Το ξεκινήσαμε από τότε που άνοιξε τις διαδικτυακές του πύλες το site το 2011 σε μορφή ενημερωτικού δελτίου, μετά ήρθαν τα Enternity Live και μετέπειτα τα podcasts. Ωστόσο, λόγω έλλειψης χρόνου, δεν γινόταν να συνεχιστεί όλο αυτό, τουλάχιστον με την μορφή που το επιχειρούσαμε. Πλέον, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, τα βάλαμε κάτω και ξεκινάμε δειλά-δειλά μία νέα απόπειρα που έχει την ονομασία Gametech Playground. Κάθε εβδομάδα θα μεταδίδεται από το κανάλι μας στο YouTube (αν δεν έχετε κάνει subscribe, κάντε, θα μας βοηθήσει ιδιαίτερα) με τα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας, αλλά και τα νεότερα προϊόντα που είτε έχουμε παρουσιάσει, είτε έχουν έρθει στα χέρια μας και τα reviews τους ετοιμάζονται. Στην παρουσίαση θα βρίσκεται ο υποφαινόμενος και ο Δημήτρης Καρέτσος και ενίοτε θα υπάρχει και καλεσμένος. Μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας κάτω από το video και όποια ερωτήματα μπορεί να έχετε από το υλικό μας θα απαντώνται στο επόμενο επεισόδιο. Το Gametech Playground θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή, έτσι ώστε να έχουμε την ευκαιρία να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα της επικαιρότητας κάθε εβδομάδας. Καλή θέαση λοιπόν και καλή μας αρχή!




Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*