Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep17: GameAthlon, Robocop, PS5 Slim, άνοδος τιμής Disney+ και άλλα

*
Το νέο επεισόδιο για την εβδομαδιαία μας εκπομπή Gametech Playground είναι εδώ. Στο επίκεντρο GameAthlon, Robocop, PS5 Slim, άνοδος τιμής Disney+ και άλλα.

Η εκπομπή μας επιστρέφει για άλλη μια εβδομάδα με τους Δημήτρη Καρέτσο και Παύλο Παπαπαύλου. Η συζήτηση ξεκινάει με την επίσκεψη του Παύλου στην εκπομπή "Αυτοψία" του Αντώνη Σρόιτερ, όπου και μίλησε για τη βία στα videogames και την πρόσβαση ανήλικων σε σκηνές βίας μέσω της τεχνολογίας. Αμέσως μετά συζητήσαμε τα όσα είδαμε στην έκθεση Gameathlon που ολοκληρώθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.


Στάση κάνουμε στο κομμάτι του Marvel's Spider-Man 2 και των όσων δείχνει στο τέλος για τα όσα θα ακολουθήσουν στο franchise, αλλά και των όσων είδε ο Δημήτρης στο Robocop: Rogue City. Δεν γινόταν να μην σχολιάσουμε, δε, το γεγονός ότι ενώ ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα βγει το PS5 Slim, αλλά κάποιος το πήρε και το έβγαλε και φωτογραφίες, ενώ υπάρχει και πληροφορία για προσφορά με δωρεάν παιχνίδι στο λανσάρισμα στις ΗΠΑ.

Η άνοδος τιμών σε διάφορες πλατφόρμες μπαίνει στη συζήτηση αμέσως μετά. Ξεκινάμε με το Disney+ και συνεχίζουμε με τα όσα ανακοινώθηκαν για τα πακέτα χωρί διαφημίσεις σε Facebook και Instagram στην Ευρώπη. Από παιχνίδια των τελευταίων ημερών, τις εντυπώσεις μας έκλεψε το Alan Wake 2 στο PC, ενώ μιλήσαμε και για τα Game Awards 2023. Στην εκδήλωση του Δεκεμβρίου ακούγεται μάλιστα πως θα παρουσιαστεί και ένα DLC για το God of War Ragnarok.

Κλείνουμε το επεισόδιο της εβδομάδας με το τεράστιο update του Gran Turismo 7, το θάνατο του Matthew Perry, αλλά και την σειρά 17 Κλωστές της COSMOTE TV που έρχεται με υπογραφή Σωτήρη Τσαφούλια.

Καλή διασκέδαση!



Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playouground στα Google Podcasts
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*