Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ομάδα hackers πουλάει στοιχεία 500 εκ. χρηστών του LinkedIn

*
Τα προβλήματα με τη διαρροή δεδομένων χρηστών συνεχίζονται στο διαδίκτυο και επόμενο θύμα είναι το LinkedIn. Μια ομάδα από hackers ισχυρίζεται πως έχει στα χέρια της στοιχεία 500 εκ. λογαριασμό της πλατφόρμας και μέσα σε αυτά βρίσκονται τα ονόματα, οι διευθύνσεις mail, τα τηλέφωνα και αρκετές ακόμη πληροφορίες. Η πλατφόρμα σημειώνει πως η διαρροή δεν έγινε από πλευράς της, αλλά το πακέτο αυτό που πουλούν οι hackers περιλαμβάνει στοιχεία που αντλούνται από τα προφίλ των χρηστών μέσω άλλων μηχανισμών. Σημειώνει δε πως στοιχεία που δεν φαίνονται δημόσια στο προφίλ των χρηστών δεν έχουν κυκλοφορήσει και επιμένει πως δεν έχει γίνει κάποια παραβίαση των μηχανισμών ασφαλείας. Μπορείτε να δείτε την επίσημη ανακοίνωση του LinkedIn εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*