Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Microsoft Edge ανεβάζει ποσοστά και ξεπερνάει για πρώτη φορά τον Firefox

*
Μπορεί ο Internet Explorer να μην είχε καταφέρει να κερδίσει τους χρήστες, αλλά δεν συμβαίνει και το ίδιο με τον Microsoft Edge, ο οποίος κατάφερε ήδη να ξεπεράσει τον Firefox! Κάτι τέτοιο τουλάχιστον μαρτυρούν τα αποτελέσματα που δημοσίευσε το Statcounter, όπου και ο νέος browser της αμερικανικής εταιρείας συγκέντρωσε τον Μάρτιο το 8.03% της αγοράς. Το αποτέλεσμα αυτό τον φέρνει σαφώς πάνω από τον Internet Explorer, αλλά και πάνω από τον Firefox της Mozilla, ενώ σύντομα φαίνεται πως θα ξεπεράσει τον Safari (που βρίσκεται στο 10%) για να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση. Ο Google Chrome παραμένει κυρίαρχος με ποσοστά που αγγίζουν το 67%, ωστόσο αν η Microsoft συνεχίσει να βελτιώνει τον Microsoft Edge, ίσως σε λίγους μήνες η κατάσταση να είναι και διαφορετική.

 

Source: StatCounter Global Stats - Browser Market Share



Στην Ελλάδα πάντως η κατάσταση είναι διαφορετική. Όπως αναφέρουν τα στατιστικά της StatCounter, ο Google Chrome κινείται στο 68,62%, ο Firefox είναι δεύτερος με 17,27%, ο Microsoft Edge τρίτος με 5,74% και ακολουθούν ο Safari με 3,53%, o Opera με 3,44% και ο Internet Explorer με 0,8%.

 

Source: StatCounter Global Stats - Browser Market Share

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*