Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχή για τα αγγλικά περιοδικά GamesTM και GamesMaster

*
Τα βρετανικά περιοδικά GamesTM και GamesMaster φτάνουν στο τέλος του κύκλου ζωής τους, αφού οι συντακτικές ομάδες ενημερώθηκαν να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους για τα τελευταία τεύχη που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες εβδομάδες. Η ανακοίνωση για αυτήν την απόφαση έγινε μέσω του GamesIndustry.biz, όπου και η εκδότρια εταιρεία σημείωσε πως οι εργαζόμενοι θα απορροφηθούν σε άλλα τμήματά της. Το GamesTM κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2002 από την Imagine Publishing και εξαγοράστηκε στην πορεία από την Future. Το GamesMaster κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 1993. Τα τελευταία τεύχη των δύο περιοδικών θα κυκλοφορήσουν την 1η Νοεμβρίου. Η Future σημείωσε πως η απόφαση πάρθηκε γιατί τα δύο περιοδικά σταμάτησαν να είναι πλέον κερδοφόρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*