Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναζήτηση μέσω φωνής και εικόνων προσεχώς στο ChatGPT της OpenAI

*
Η OpenAI πραγματοποιεί αλλαγές στον τρόπο αλληλοεπίδρασης με το ChatGPT. Πλέον μπορείτε να του απευθύνετε ερωτήσεις μέσω φωνητικών εντολών ή απλά ανεβάζοντας μια εικόνα. Τα νέα αυτά χαρακτηριστικά θα γίνουν διαθέσιμα πρώτα για όσους έχουν επί πληρωμή έκδοση του ChatGPT μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες και αργότερα για όλους τους υπόλοιπους.

Στην πρώτη περίπτωση απλά θα εκφωνείτε αυτό που θέλετε, το ChatGPT θα το μετατρέπει σε κείμενο, θα τροφοδοτεί το LLM, θα λαμβάνει την απάντηση και στη συνέχεια θα τη μεταφέρει σε εσάς με τη δική του φωνή. Επιπλέον, η νέα τεχνολογία για μετατροπή κειμένου σε ομιλία θα μπορεί να κάνει το ChatGPT να ακούγεται λες και πρόκειται για ανθρώπινη φωνή.


Όσο για την αναζήτηση μέσω εικόνων, θα δουλεύει κατά τρόπο παρόμοιο με το Google Lens. Θα ανεβάζετε την εικόνα που σας ενδιαφέρει και στη συνέχεια το ChatGPT θα προσπαθεί να καταλάβει τις είναι αυτό που ψάχνετε. Ακόμα θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία ζωγραφικής της εφαρμογής για να κάνετε το ερώτημά σας ακόμα πιο σαφές. Η εικόνα θα είναι δυνατό να συνοδεύεται από ερωτήσεις που έχετε απευθύνει είτε γράφοντας με το πληκτρολόγιο, είτε μέσω της φωνής σας.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*